Kontaktujte nás: +420 734 236 363 | info@eminence-organics.eu

ZAMĚŘENO NA ZÁŘIVOU PLEŤ

Návrh bez názvu (11)

Přirozená obnova pleťových buněk trvá přibližně 28 dnů. Odumřelé buňky se postupně dostávají do svrchních částí pleti a nakonec se odlupují. Jak stárneme, tento proces trvá ještě déle  odumřelé buňky se na povrchu kůže hromadí, ucpávají póry a pokožka vypadá unaveně a zašedle.

Abychom pleti navrátili zdravý a zářivý vzhled, je potřeba tyto nepotřebné pleťové buňky pravidelně odstraňovat. K tomu nám pomáhají jemné exfolianty. Nejen že odhalují zdravější pokožku, ale umožňují také vyšší absorpci prospěšných složek z produktů péče o pleť.

DVOJITÁ PÉČE O PLEŤ

Díky nové kombinaci top produktů Éminence Organics v dárkové sadě Cleance and Glow bude vaše pleť rychleji hladká a zářivá.

Rýžový peeling na obličej s jahodou a rebarborou je jemný organický exfoliant ve formě prášku z hluboce zmrazené rýže s kyselinou mléčnou a účinnými antioxidanty. Je vhodný pro všechny typy pleti. Pokožku zanechává jemnou, hladkou a čistou, vyrovnává tón pleti a omezuje nadbytečnou tvorbu mazu. Skvěle funguje také při použití na těle, zejména na keratosis pilaris  drobné pupínky tvořící se na bočních a zadních stranách paží.

mangostan.jpgČisticí gel na obličej se super ovocem mangostan pleť jemně čistí a podporuje tvorbu nových zdravých pleťových buněk. Stejně jako peeling na obličej obsahuje účinnou kyselinu mléčnou.

Oba produkty se skvěle doplňují a je možné je používat samostatně, ale i míchat. Vzniká pak voňavá emulze, díky které pleť v jednom kroku vyčistíte a současně vyhladíte.

eminence-organics-cleanseglow-box-products-rgb – zmenšeno

DOPŘEJTE SVÉ PLETI LUXUS

Všichni se občas rádi necháváme hýčkat trochou luxusu. Skrze naše produkty si můžete užívat luxusu každý den nebo ho darovat někomu blízkému na kom vám záleží.

Rozjasňující krém s výtažkem z Arctic Berry s unikátním peptidovým komplexem z ibišku, gardénie a mirabelky bude tím pravým požitkem. V dárkovém balení navíc se vzorky peelingu na obličej, který zanechá pleť ještě zářivější.eminence-organics-arctic-berry-peptide-radiance-cream-front-box_product_rgb – zmenšené

JAK JE TO S PEPTIDY?

Zjednodušeně lze říci, že peptidy jsou organické chemické sloučeniny několika aminokyselin. Od bílkovin se liší pouze počtem těchto aminokyselin, tzn. kratší délkou řetězce. Dávno se ví, že působí příznivě na lidské tělo jako celek. Proto není žádným překvapením, že hraje důležitou roli i v péči o pleť.

S přibývajícím věkem pleť ztrácí kolagen a tím i svoji pevnost a pružnost. Peptidy přirozeně stimulují tvorbu kolagenu a napomáhají tak vrátit mladistvý vzhled. Pomáhají redukovat vrásky a zabraňují tvorbě nových.

SÍLA ANTIOXIDANTŮ

Vnější okolí a zejména znečištěné životní prostředí má negativní účinek na naši pleť. Vznikají volné radikály, které zapříčiňují proces oxidace v těle. Pokožka stárne a ztrácí svůj zdravý vzhled.

Proti působení volných radikálů a pro jejich neutralizaci fungují často zmiňované antioxidanty. Patří mezi ně například vitamíny A, C, E, alfa-lipoová kyselina, bioflavonoidy, fenoly, keratenoidy atd.

Bohatým zdrojem těchto látek jsou arktické rostliny a bobule. Výtažky z ostružiníku, rozchodnice, tužebníku, jalovce a brusinek jsou použity ve směsi přidané do Rozjasňujícího krému Arctic Berry.

brusinky

 

Éminence Organics zasadí v rámci projektu Forest for the Future 1 strom za každý zakoupený produkt.

Vysadili jsme už více než 13 milionů stromů.

 

= (1)

  

 celebrity_carousel_2018_v2ya_4

 

 

 

 

Affiliate program