Kontaktujte nás: +420 734 236 363 | info@eminence-organics.eu

Jak zdravě chránit svoji pleť před slunečním zářením a neškodit planetě?

 

eminence-organics-lilikoi-mineral-defense-collection-fruit-flowers-fpoS přibývajícím sluníčkem určitě mnoho z vás řeší, jak před jeho paprsky chránit svoji pleť.

Nová kolekce Lilikoi Mineral Defense byla vyvinuta pro ochranu tváře i těla nejen proti negativním účinkům slunečního záření, ale také proti působení modrého světla.

Obsahuje tři produkty, které využívají oxid zinečnatý a oxid titaničitý k účinnému zablokování UV paprsků. 

Lilikoi,neboli mučenka, je nejen chutné osvěžující ovoce, ale obsahuje velké množství vitamínů a minerálů, včetně vitamínu A a C, tolik potřebných pro zdraví pleti. Toto "superovoce" je plné antioxidantů, které jsou důležité v boji proti stárnutí pokožky. 

 

CO JE TO MODRÉ SVĚTLO?

Kolik času strávíte před displeji svých mobilních telefonů nebo před televizními obrazovkami? Věděli jste, že všechna tato  elektronická zařízení vyzařují takzvané "modré světlo"? Bylo prokázáno, že toto světlo přispívá k rozpadu kolagenu a elastinu a ke vzniku nežádoucí pigmentace pleti. Lehká podkladová báze s mučenkou a OF 23 obsahuje výtažek z kakaových semen, který neutralizuje poškození pleti zapříčiněné právě častým působením modrého světla. Lehkou bázi můžete použít například jako podklad před nanesením make-upu nebo pudru.

 

2cd1bf44b6e608b18b3bd1d8755c-1451603

 

Na sluníčku se může pleť velmi rychle vysušit. Vypadá pak unaveně a nezdravě. Pleťový krém s mučenkou a OF 33 obsahuje kombinaci výtazků z modřinu a kůry mandarinky Satsuma, která podporuje hydrataci pleti a chrání pleť proti toxinům. Při kombinaci s podkladovou bází Lililkoi aplikujte nejdříve krém.

Důležité je chránit také pokožku těla. Zapomínáme na to často při venkovních sportovních aktivitách. Sportovní krém s mučenkou a OF 30 je voděodolný, takže nemusíte se bát ho použít třeba při plavání v bazénu. Nemusíte mít ani strach se při sportu pořádně zapotit. Při pocení totiž krém nijak neztrácí účinky proti UV záření. 

eminence-organics-lilikoi-mineral-defense-sport-sunscreen-fpo_0Všechny tři produkty je možné jakkoliv kombinovat, fungují ve vzájemné synergii. Neobsahují nano částice ani silikony, neucpávají póry a nezanechávají nepříjemný a nevzhledný bílý povlak.

 

PŘEHLED

 


Víte, že vysadíme jeden strom pokaždé, když si koupíte maloobchodní produkt Éminence Organic Skin Care?

Zasadili jsme už více než 12 milionů stromů.

= (1)

  

 celebrity_carousel_2018_v2ya_4

 

 

 

Affiliate program