Kontaktujte nás: +420 734 236 363 | info@eminence-organics.eu

10 LET V ŘADĚ NEJOBLÍBENĚJŠÍ PROFESIONÁLNÍ BIO KOSMETIKA

eminence-organics-amspa-best-professional-skin-care-education

 

Je nám potěšením se s Vámi podělit o skvělou zprávu. Éminence Organics Skin Care byla již po desáté v řadě zvolena American SPA Professional´s choice Awards nejoblíbenější profesionální bio kosmetikou. S celkovým počtem 8 000 hlasů pro nejoblíbenější produkt a produktové vzdělávání profesionálů se značka umístila na první příčce.

 

"Jsme touto zprávou opravdu poctěni. Chtěli bychom poděkovat všem členům našeho týmu a salonům, které s námi spolupracují, za jejich loajalitu, podporu a za to, že v nás věří. Toto ocenění je věnováno každému z vás." Říká tým z centrální pobočky ve Vancouveru v Kanadě.

 

OCENĚNÍ ZA VZDĚLÁVÁNÍ

Předávání odborných znalostí o produktech a vzdělávání je hlavním principem Éminence Organics. Neustále se snažíme prohlubovat znalosti a dovednosti v oboru péče o pokožku prostřednictvím certifikovaných školitelů. Každoročně proškolíme více než 40 000 profesionálů.

 

MILNÍK 10 LET

Jak nejlépe oslavit tento významný milník? Podívejme se na nejdůležitější momenty a důvody, proč salony po celém světě volí pro péči o klienty právě Éminence.

 

100% NETESTOVÁNO NA ZVÍŘATECH

Nejen že je pro nás velmi důležité dodržování norem v organické péči o pleť, ale samozřejmostí je pro nás to, že všechny naše produkty vlastní certifikát Leaping Bunny, který je mezinárodně uznávaným standardem pro produkty netestované na zvířatech.

 

cruelty_free_bunny_logo

 

Kromě produktů netestovaných na zvířatech vytváří Éminence Organics také množství veganských produktů.

 

ORGANICKÁ PÉČE S VIDITELNÝMI VÝSLEDKY

Součástí našeho poslání je poskytovat našim zákazníkům certifikovanou organickou péči. Současně zaručujeme opravdu viditelné výsledky.  V uplynulých deseti letech jsme vytvořili několik řad zaměřených na dosažení výsledků, jako je například Age Corrective Ultra nebo Acne Advanced.

 Eminence-Organics-Acne-Advanced-Collection-Fruit&Mint

 

CERTIFIKOVANÉ SADY EMINENCE ORGANICS

Naše certifikované sady v Maďarsku získaly mnoho ocenění za organické postupy pěstování a architekturu, která krásně zapadá do místní krajiny.

Rostliny a plodiny zde vypěstované se prodávají na místních zemědělských trzích, jsou používány k výrobě šťáv a džusů pro nadaci Éminence Kids v Maďarsku a samozřejmě využívány k výrobě produktů Éminence Organics.

 

eminence-organics-certified-organic-farm

 

NADACE EMINENCE KIDS

Prezident Éminence Organics, Boldijarre Coronczay, se zotavil z dětské leukémie. Věří, že právě holistická péče hrála důležitou roli v jeho uzdravení. V roce 2015 proto založil nadaci Éminence Kids, aby zajistil pro vážně nemocné děti po celém světě zdravé a výživné potraviny.

 

Poskytli jsme více než 70 000 porcí jídel nemocným dětem v Kanadě, USA a Maďarsku. Jsme velmi vděčni partnerským salonům, bez jejichž pomoci by to nebylo možné.

 

eminence-kids-foundation

 

FOREST FOR THE FUTURE

Náš zájem o charitu je základním stavebním kamenem úspěchu. Díky partnerství s Trees For The Future může naše nadace Forest For The Future vysadit strom za každý prodaný produkt.

Prostřednictvím Forest Gardens Projekt jsme pomohli více než 284 rodinám v Senegalu vytvořit vlastní sady a zvýšit tak jejich příjmy.

V roce 2016 jsme získali ocenění ISPA Innovate Award za to, že jsme jako první společnost zabývající se péčí o pleť zasadili více než 11 milionů stromů po celém světě.

 

 TABULKA

 

 

Affiliate program