Kontaktujte nás: +420 734 236 363 | info@eminence-organics.eu

JAK ZAČÍT ZDRAVĚ PEČOVAT O PLEŤ

eminence-organics-best-sellers-skin-care-routine (1)

Rádi byste začali zdravě pečovat o pleť s Éminence Organics, ale nevíte, jak správně začít? Abychom Vám to usnadnili, vybrali jsme ty nejlepší produkty z nejlepších, které si oblíbili profesionálové v oboru a zařadili je do každodenní péče o pleť.

 

DENNÍ PÉČE O PLEŤ

Pečujte správně o svou pleť už od rána. Na začátku dne je potřeba pleť připravit na vlivy okolního prostředí a tím ji ochránit.

 

Doporučujeme řídit se těmito pěti kroky:

 

1. ČIŠTĚNÍ

Důkladné čištění napomáhá tomu, aby vaše pleť lépe vstřebávala ingredience obsažené v produktech, které následně použijete. Proto je důležité jím začít. Podle typu vaší pleti můžete použít čisticí gel nebo mléko a to nejen ráno, ale i večer.

 

Top produkt: Mangostan obnovující čisticí gel

Tento mléčný čisticí gel obsahuje kyselinu mléčnou, která jemně rozpouští odumřelé kožní buňky a odhaluje mladé a zdravé buňky pod nimi. Výsledkem je svěží a zářivá pleť.

 

Tip pro aplikaci: Otestujte teplotu vody

Horká voda může způsobit podráždění a vysušování pleti. Použijte místo toho vodu vlažnou, která vlhkost v pleti nijak nenaruší.

 

2. TONIZACE

Mnoho z nás tento krok úplně vynechává. Tonizaci máme spojenou hlavně  se stažením pleti a astringenty na bází alkoholu. Vývoj se ale posunul a složení dnešních tonik už pleti hlavně dodává živiny, které vyrovnávají pH pokožky. Přemýšlejte o čištění a toniku jako o šamponu a kondicionéru. Nezapomínejte ani na jedno.

 

Top produkt: Netřeskové hydratační tonikum

Osvěžující pleťové tonikum obsahuje zklidňující netřesk, podporuje hydrataci a zanechává pleť krásně hladkou.

 

Tip pro aplikaci: používejte na vlhkou pleť

Víte, že vlhká pleť je mnohem více propustná než suchá? Aplikujte tedy tonikum na ještě vlhkou pleť, aby vstřebala všechny potřebné živiny.

 

3. PÉČE

Po přípravě pleti je čas na séra, koncentráty a oleje. Poskytují pleti účinné složky, které pomáhají chránit pleť, napravují její nedostatky a zlepšují vzhled pleti.

 

Top produkt: Bambusové krémové zpevňující sérum

Revitalizující krémové sérum obsahuje kmenové buňky ze švýcarského zeleného jablka a přírodní alternativu retinolu. Tyto ingredience působí proti stárnutí pleti, podporuje pružnost a pevnost.

 

Tip pro aplikaci: Méně je více

Protože séra a oleje jsou velmi koncentrované, stačí použít maximálně tři kapky k dosažení požadovaných výsledků.

 

Bamboo Firming Fluid LR4. OČNÍ KRÉM

Oční krémy nejsou určeny jen pro noční péči. Správným složením a použitím můžeme dosáhnout zázraků. Probouzí unavené oči a vyhlazují jemné linky a vrásky. Nejlépe se aplikují po sérech. Opět postačí použít malé množství. Snažte se proto neaplikovat krému zbytečně moc.

 

Top produkt: Švestkový oční krém

Krém obsahuje švestky, které jsou bohaté na železo a to pomáhá redukovat tmavé kruhy pod očima. Koenzym Q10 a kyselina lipoová redukují vrásky.

 

5. PLEŤOVÝ KRÉM

Všechny typy pleti potřebují krém (ano, i problematická pleť s pupínky). Jeho používáním udržujeme ochrannou bariéru pleti a podporujeme hydrataci pleti.

 

Top produkt: Zpevňující liftingový krém s výtažky z acai

Hluboce hydratační krém vhodný pro zralou pleť obsahuje plody acai, které pleti dodávají vysokou dávku antioxidantů. Kyselina hyaluronová napomáhá hydrataci pleti a redukuje vrásky a jemné linky.

 

Tip pro aplikaci: Přidejte vodu

Pro snadnější a lehčí aplikaci smíchejte v dlani pár kapek vody a malé množství krému.

 

NOČNÍ PÉČE O PLEŤ

Když se uložíte ke spánku, vaše pleť se dostává do fáze odpočinku, regenerace a obnovy. Během noci je pleť schopná přijmout spoustu aktivních látek. Večerní péče o pleť je proto také velmi důležitá.

 

1. ČIŠTĚNÍ

I přes to, že jste během dne nepoužili make-up, je potřeba obličej správně očistit. Přes den se na pleti usazují nečistoty, které by v noci mohly ucpávat póry. To pak vede k suché a podrážděné pleti. Jedním ze způsobů, jak se nečistot zbavit, je dvojfázové čištění. Například čisticí olej a následně váš oblíbený čisticí produkt.

 

Top produkt: Netřeskový čisticí olej + Netřeskový čisticí gel

Olej i gel obsahují hydratační netřesk a pomáhají jemně odstraňovat nečistoty bez podráždění.

 

Tip pro aplikaci: Dvojité čištění

Nejprve odstraňte make-up pomocí oleje nebo balzámu. Potom použijte například čisticí gel, který vás zbaví odumřelých kožních buněk a zbývajících nečistot.

 

2. PEELING

Kromě pravidelného čištění byste měli několikrát týdně použít peeling, který pomůže obnovovat kožní buňky. Nahromadění odumřelých kožních buněk způsobuje to, že pleť vypadá matně, drsně a nerovnoměrně. Může také ucpávat póry a způsobovat tvorbu vrásek.

 

StrawberryRhubarbDermafoliant plnáTop produkt: Rýžový peeling s jahodou a rebarborou

Jen přidejte pár kapek vody a vytvořte voňavou pastu, která odstraní nečistoty a vyhladí pleť.

 

Tip pro aplikaci: Pokud chcete ušetřit čas, můžete přidat do Netřeskového gelu trochu Rýžového peelingu. Dva kroky tak spojíte v jeden.

 

3. MASKA

Použitím masky dosahujeme na pleti nejrychleji viditelných změn. Masky obsahují vysokou koncentraci vitamínů a živin, které pomáhají hydratovat pleť a řeší řadu nedokonalostí, od vrásek až po rozšířené póry. Správná volba masky závisí na typu pleti a jejím stavu.

 

Top produkt: Netřesková maska

Rozjasňující maska se zklidňujícím netřeskem, který současně působí proti hyperpigmentaci, je vhodná pro citlivou pleť.

 

Tip pro aplikaci: Voda a masáž

Pleťové masky jsou hodně koncentrované, a proto je opět vhodné je smíchat s pár kapkami vody. Důležité je také masku správně zapracovat do pleti a tím zajistit vstřebání živin. Důkladná masáž, při které můžete průběžně navlhčovat ruce, tomu napomůže.

 

4. PÉČE

Nejlepší čas k použití péče, která je zaměřená na výsledky, je večer. Ať už si vybereme olej, sérum nebo koncentrát. Tyto produkty obsahují účinné látky jako je přírodní alternativa hydrochinonu a retinolu, které během noci odvedou v pokožce spoustu práce.

 

Top produkt: Šípkový zpevňující olej s vitamíny C+E

Olej složený ze směsi aktivních látek a složek, které poskytují intezivní hydrataci a ochranu. Vyhlazuje vrásky a bojuje s příznaky stárnutí.

 

Tip pro aplikaci: Vstřebávání

Doporučujeme nechat produkty úplně vstřebat (přibližně 5 minut), než budete pokračovat s další péčí.

 

5. OČNÍ MASKA

Pokožka kolem očí má jinou strukturu a je mnohem jemnější, než na ostatních částech obličeje. Oční masky mají speciální složení určené pro tuto křehkou oblast. Zaměřují se na specifické potíže, jako jsou například otoky a vrásky.

 

Top produkt: Malinová oční maska

Vyhlazující maska s malinami, rakytníkem, pupalkou a bambuckým máslem hluboce hydratuje pleť, podporuje její elasticitu a zjemňuje ji.

 

Raspberry_Eye_Masque6. NOČNÍ PLEŤOVÝ KRÉM

Na noc můžete bez obav použít svůj denní krém. Ale na rozdíl od denních mají noční krémy mnohem bohatší složení a jsou navrženy tak, aby působily během spánku. Podporují zvlhčení pleti, opravují přirozenou ochrannou bariéru pleti, redukují tmavé skvrny na obličeji a velmi účinně redukují známky stárnutí.

 

Top produkt: Omlazující noční krém s Monoi na obličej a dekolt

Luxusní noční krém s olejem Monoi, argonovým, jojobovým a pupalkovým olejem a olejem z hroznových semínek. Poskytuje opravdu hlubokou hydrataci, zpevňuje pleť a dodává ji mladistvý vzhled.

 

Tip pro aplikaci: Nezapomínejte na krk a dekolt

Tyto dvě oblasti mají také velmi specifickou strukturu pleti a známky stárnutí se na nich mohou velmi brzy objevit. Při nanášení nočního krému na ně proto nezapomínejte. Aplikujte od klíční kosti až k čelisti. pomohou vám k tomu mírně navlhčené ruce.

 

Věřte, že se správnými produkty a důslednou péčí uvidíte velmi brzy výsledky.

 

 

Affiliate program