Kontaktujte nás: +420 734 236 363 | info@eminence-organics.eu

OBJEVTE KOLEKCI TROPICAL SUPERFOODS

 

Spring-2023-Social-Media-Package-490x850-5

 

Je vaše pleť nevýrazná? Je na čase ji přirozeně rozzářit. Kolekce Tropical Superfoods nabízí osvěžující řadu produktů, které snadno začleníte do každodenní péče o pleť. Spojuje exfoliační účinky PHA (polyhydroxykyseliny) s rostlinnými výtažky bohatými na vitamíny. Přečtěte si, jak obnovit a revitalizovat svou pleť pomocí receptur nové generace.

OBJEVTE KOLEKCI TROPICAL SUPERFOODS

Vzhled matné a unavené pleti často způsobuje hromadění odumřelých kožních buněk na povrchu. Obvykle tento jev doprovází také nerovnoměrný tón pleti. 

Představujeme tři nové produkty kolekce Tropical Superfoods, která využívá jemnou exfoliaci, silné antioxidanty a výtažky z tzv. superpotravin. Ananasové zjemňující tonikum, Superfood Booster - prášek a Tuhý tělový olej Yuzu. Napravují vzhled pleti pomocí výtažků například ze švestky Kakadu, anansu a camu camu. 

Jaké jsou její účinky?

  • Rozjasňuje a vytváří rovnoměrný tón pleti, zmírňuje výskyt tmavých pigmentových skvrn a čistí ucpané póry.
  • Vyhlazuje nerovnoměrnou strukturu pleti a zjemňuje její povrch.
  • Hydratuje a obnovuje pleť pro její mladistvý vzhled.
  • Povzbudí vaše smysly svěžími tropickými vůněmi.

Navíc jsou produkty vhodné pro všechny typy pleti.

Eminence-Organics-Superfood-Collection-w-Fruit

JAK ZAŘADIT PRODUKTY DO VAŠÍ PÉČE O PLEŤ?

1. Čištění

Pro základní krok v péči o pleť - čištění - doporučujeme Mangostan obnovující čisticí gel. Jemný exfoliační gel se šťavnatou vůní obsahuje kyselinu mléčnou a šetrnou AHA kyselinu. Odstraňuje odumřelé kožní buňky a usazené nečistoty bez vysoušení pleti. Ovoce mangostan dodá vitamíny a podporuje zářivou pleť.

2. Tonizace

Na důkladně vyčištěnou pleť aplikujte Zjemňující ananasové tonikum, které ji viditelně rozjasní. Toto exfoliační tonikum má svěží ananasovou vůni. Obsahuje PHA, enzym bromelin (přirozeně se vyskytující v ananasu) a kyselinu tranexamovou. Společně šetrně odstraňují odumřelé kožní buňky a odhalují nové zdravé buňky. Tím pleť získává zářivý vzhled. PHA kyselina působí pouze na povrchu pleti, je tedy vhodné i pro citlivou pleť. Navíc zabraňuje vysoušení.

Jak tonikum používat?

Na očištěnou pleť naneste dlaněmi nebo vatovým tamponkem. Nechte působit a nesmývejte. Používejte ideálně každý druhý den.

ananas

Ananas

Lahodné ovoce, které nejen skvěle chutná, ale současně prospívá pleti. Obsahuje vitamín C, který je velikým pomocníkem v boji proti nerovnoměrnému tónu pleti. Také obsahuje enzym bromelin, který v péči o pleť působí jako přírodní exfoliant a dokáže odstraňovat odumřelé kožní buňky. Je také opravdu minimálně dráždivý a je tedy vhodný pro všechny typy pleti včetně citlivé.

 

3. Exfoliace

Doporučujeme Zpevňující peeling s výtažkem z acai. Zanechává jemnou a hladkou pleť za pomoci kyseliny mléčné a glykolové. Navíc pleť zpevňuje právě díky výtažkům z bobulí acai. Jejich vůně perfektně sedí k tropickým vůním nové kolekce.

4. Maska

Citrusovou masku s kapustou a vitamíny C+E si zamilujete. Má krémovo-gelovou konzistenci a obsahuje směs tropických citrusových plodů, listovou zeleninu a avokádový olej. Krásně pleť zklidňí, vyživí a vyhladí.

5. Sérum

Osvěžte pleť pomocí Séra z citrusů a kapusty a vitamíny C+E. Lehoučké sérum s výtažky z citronu a grapefruitu pomáhá chránit pleť před tvorbou jemných linek a vrásek. Obsahuje také botanickou kyselinu ferulovou, která jako účinný antioxidant pomáhá v boji proti vráskám.

6. Krém

Mezi naše oblíbené krémy patří Kokosový omlazující krém a k nové kolekci skvěle padne. Kromě výtaživného kokosového oleje a zvláčňujícího bambuckého másla obsahuje také přírodní alternativu retinolu. Ten pomáhá ke zpevnění pleti a mladistvému vzhledu. 

Nezapomínejte používat krém s ochranným faktorem. Krém s tropickou vanilkou a OF 40 spolehlivě zabrání poškození pleti sluncem a jejímu předčasnému stárnutí.


Švestka Kakadu obsahuje 30 - 50krát více vitamínu C než pomeranče.


7. Booster

Do hydratačního pleťového krému přidejte Superfood Booster - prášek. Sypký produkt z nové kolekce rozjasňuje pleť a vyrovnává její nerovnoměrný tón. Obsahuje švestku Kakadu bohatou na vitamín C. Ten pomáhá minimalizovat tmavé skvny na povrchu pleti.  Švestka Kakadu obsahuje mnohonásobně více vitamínu C než pomeranče.

Jak booster používat?

Pomocí dávkovací lžičky, kterou najdete v balení, přidejte prášek k trošce krému. Množství prášku by mělo odpovídat jedné zarovnané lžičce. Dobře v dlani promíchejte a rovnoměrně naneste na pleť. Používejte ideálně 1 - 2krát denně.

Školitelka Éminence Organics Natalie Pergar ukazuje, jak booster správně používat.

  

 

 

švestka kakadu

Švestka Kakadu

Toto malinké superovoce hruškovitého tvaru není větší než mandle a pochází z Austrálie. Je známo, že co se týká ovoce, má nejvyšší obsah vitamínu C

 

PÉČE O POKOŽKU TĚLA 

1. Tělový peeling

Omlaďte a vyhlaďte pokožku celého těla pomocí Netřeskového tělového peelingu. Pokožka bude hydratovaná díky netřesku, sukulentu podobného aloe vera. Navrátí pokožce vitalitu a lesk.

2. Tělový olej

Aromatický Tuhý tělový olej Yuzu obsahuje hydratační složky, olej Buriti (olej z plodů Mauricie), který je bohatý na esenciální mastné kyseliny a olej ze semen mučenky. Jemně exfoliační PHA kyselina vyhlazuje pokožku a vitamín C z bobulí Camu Camu sjednocují tón pokožky.

Podívejte se, jak olej používat.

 

camu camu

 

Camu camu

Kromě švestky Kakadu je camu camu dalším superovocem plným živin. Je ovšem velmi kyselé, proto se suší mrazem a jako prášek se přidává do různých šťáv jako doplněk stravy. Vysoký obsah vitamínu C je blahodárný pro pokožku.

 

 

 

 

Affiliate program