Kontaktujte nás: Telefon: +420 734 236 363 | Email: info@eminence-organics.eu

JAK ZPEVNIT POKOŽKU POMOCÍ ANTIOXIDANTŮ

na blog

 

Jak stárneme, získáváme životní zkušenosti, nadhled a moudrost. Možná však nechcete, aby se váš věk a zkušenosti předčasně projevily na tváři. Jednou z nevýhod stárnutí je, že některé změny, jako jsou jemné linky a ochablá pokožka, se mohou objevit dříve, než je potřeba.  

ZNÁMKY TOHO, ŽE VAŠE PLEŤ ZTRÁCÍ PRUŽNOST

Ochabnutí kůže v důsledku stárnutí nastává, pokud pokožka začíná ztrácet kolagen, se kterým jsme se narodili.

I když ztrátu pružnosti můžete zaznamenat kdekoli, s největší pravděpodobností si jí všimnete v oblasti očí, čelistí, krku a dekoltu.

Naše kůže je největší orgán těla a funguje jako ochranná vrstva, která nás chrání před negativním dopadem environmentálních stresorů.

Životní styl a faktory životního prostředí, jako je znečištění ovzduší, sluneční záření, rychlý úbytek hmotnosti, výživa a kouření, mají velký vliv na naši pokožku.

na blog 2

 

Používejte produkty na pleť bohaté na antioxidanty. Antioxidanty minimalizují účinky environmentálních stresorů a zároveň chrání pokožku před budoucím poškozením. Dermatolog Dr. Justine Hextall vysvětluje: „Séra a krémy s antioxidanty mohou mimo jiné zmírňovat poškození volnými radikály vlivem znečištění a vystavení slunci.“

Jedním z produktů péče o pleť s vysokým obsahem antioxidantů je Zpevňující sérum s výtažkem z acai. Toto sérum, jehož hlavní složkou je superovoce acai, je navrženo tak, aby zmírnilo známky stárnutí. Zpevňuje, vyplňuje a revitalizuje pokožku pomocí směsí antioxidantů, BioComplexu a Homeostatine®.

Toto sérum můžete použít dvakrát až třikrát denně nebo ho přidat do svého oblíbeného hydratačního krému pro extra zpevnění.

Dalším produktem je Sérum z citrusů a kapusty s vitamínem C+E. Silný vitamín C v tomto séru je stabilizován botanicky odvozenou kyselinou ferulovou, která dodává antioxidanty, které pomáhají rozjasnit pleť, zlepšit vzhled jemných linek, vrásek a snížit výskyt poškození volnými radikály.  

eminence-organics-firmskin-acai-booster-serum – kopie

Citrus & Kale Potent C+E Serum

Při použití těchto produktů můžete očekávat, že:

  • Viditelné jemné linky a vrásky jsou redukovány
  • Pleť je jemná a znatelně hladší
  • Pleť je hydratovaná
  • Pleť je zpevněná a revitalizovaná

ANTIOXIDANTY VE STRAVĚ

Jedním z nejúčinnějších způsobů, jak napravit ochablou kůži, je zařadit do jídelníčku antioxidanty. Můžete její stav a vzhled zlepšit tím, že sáhnete po potravinách, jako je červená a žlutá paprika, rajčata, artyčoky, červená řepa, špenát a avokádo. Pokud máte chuť na sladké, zkuste si dát borůvky, jahody, maliny nebo třeba hořkou čokoládu (ano, i ta obsahuje antioxidanty).

Použili jste produkty s antioxidanty ve svém pleťovém rituálu? Nechte nám komentář, ve kterém nám řeknete o své zkušenosti. Abyste pro svou pokožku udělali ještě víc, doporučujeme navštívit Institut Éminence Organics, kde posoudí vaše potřeby, nebo najděte Éminence Organics salon ve vašem okolí.

 

Affiliate program