Kontaktujte nás: Telefon: +420 734 236 363 | Email: info@eminence-organics.eu

PLEŤOVÉ MASKY ÉMINENCE ORGANICS

eminence-organics-face-masks-101

 

Víte, že správně zvolená pleťová maska ​​dokáže vyřešit mnohé potíže a špatný stav pleti? Od suchosti a dehydratace až po rozšířené póry a akné. 

POZNEJTE MASKY ÉMINENCE ORGANICS

Stejně jako sérum nebo hydratační krém je pleťová maska ​​nedílnou součástí péče o pleť. Dodává pokožce vysoce koncentrované aktivní látky, vitamíny a živiny. Pleťové masky vytvářejí bariéru, která uzamyká prospěšné látky a umožňuje pleti je efektivněji vstřebávat.  

Pleťové masky jsou navrženy tak, aby pleti poskytly okamžitou pomoc a očekávané výsledky v závislosti na tom, co vaše pleť potřebuje.

  • hydratace a zjemnění pleti
  • stažení rozšířených pórů
  • minimalizace jemných linek a vrásek
  • zvýšení pružnosti
  • zesvětlení tmavých skvrn

TYPY PLEŤOVÝCH MASEK ÉMINENCE ORGANICS

Krémová

 eminence-organics-bamboo-corrective

Představte si texturu bohatého hydratačního krému. Taková je konzistence krémových pleťových masek.  Kokosová krémová maska ​​funguje nejlépe na suchou, dehydratovanou nebo stárnoucí pleť, zatímco Zklidňující probiotická maska vyhovuje pleti se sklonem k akné. Většinu krémových masek také lze použít jako bezoplachové ošetření. Jednou z možností je nanést masku večer a nechat ji působit celou noc. Dochází tak k extra vyživení pokožky.

Gelová

eminence-organic-skin-care-citrus-and-kale

 

Gelové masky mají konzistenci džemu nebo želé. Díky své lehké textuře jsou vynikající volbou pro normální nebo mastnou pleť. Některé například obsahují složky, jako jsou maliny a ostružiny, které upravují nadměrnou tvorbu kožního mazu a stahují póry. Jiné jsou s extra hydratačními složkami, jako jsou netřesk a med, které pomáhají zvlhčit dehydratovanou pleť.

Citrusová maska s kapustou a vitamíny C+E je vhodná pro ty, kteří touží po pevnější pleť bez rozšířených pórů. Obsahuje koktejl z avokádového oleje, listové zeleniny a citrusů. 

Jílová

eminence-organics-acne-advanced-clarifying-masque

 

Jíl svými absorpčními a exfoliačními vlastnostmi pomáhá s akné a nadměrnou produkcí kožního mazu.

Tip: Věděli jste, že jílová maska ​​může sloužit jako lokální ošetření? Doporučujeme používat Rozjasňující masku Acne Advanced  k lokálnímu ošetření akné. Stačí na pupínek nanést malé množství masky a nechat zaschnout.

Hot

 eminence-organic-eight-greens-phyto-masque-hot

Hřejivé stimulační masky obsahují rostliny a koření, jako je paprika, kopřiva a skořice, které pokožku zahřejí. Záměrně způsobují pocit brnění. V některých případech může kůže i zčervenat. Zvyšují průtok krve a poskytují skvělé prokrvení pokožky. Tím ji účinně okysličují.

Tyto masky ale nejsou pro každého, Pokud máte citlivou nebo aknózní pleť, je lepší zvolit masku na krémové nebo gelové bázi, která bude šetrnější, jemnější a  nezhorší vaše příznaky. 

Limetková stimulační maska obsahuje směs rostlin, semen a koření, která povzbuzuje a omlazuje vzhled pleti.

DŮLEŽITÉ JE VYBRAT MASKU PRO SPRÁVNÝ TYP PLETI

Suchá pleť

Suchá pleť často znamená vypořádat se s šupinatou a svědící kůží. Maska s jahodou a rebarborou obsahuje bambucké máslo a olej z hroznových semínek. Poskytuje důležité mastné kyseliny, které napomáhají k hebkosti a hydrataci pokožky. 

210_strawberryrhubarbmasque-2238-lr

Mastná pleť

Pro mastnou pleť je charakteristická nadprodukce kožního mazu. Pro tento typ pleti vyzkoušejte Citrusovou masku s kapustou a vitamíny C+E .Obsahuje vitamíny C a E, které zlepšují stav a vzhled pokožky.

156_citrus-kale

Smíšená pleť

Může být nepříjemné a složité mít mastnou pokožku na bradě a čele a suchou například na tvářích. Omlazující maska Pure Forest zpevňuje pleť, poskytuje extra hydrataci,  redukuje podráždění a podporuje přirozenou ochrannou bariéru pleti.

2138_eminence-organics-snow-mushroom-reishi-masque

Citlivá pleť

Lidé s citlivou pletí by si měli pečlivě číst etikety, pokud znají své alergie, a současně provést test citlivosti před aplikací nového produktu na obličej. Pokud se u vás objevují alergické reakce, můžete použít Zklidňující arnikovou masku proti zarudnutí a podráždění.  Obsahuje heřmánek, měsíček lékařský a protizánětlivou arniku.

150_calmskinarnicamasque-5in-hr

Normální pleť

Pokud máte normální pleť, pak je vaším cílem udržet ji zdravou a mladistvou co nejdéle. Netřesková maska obsahuje hydratační netřesk, citron, med a další složky, které snižují výskyt vrásek a zlepšují vzhled pleti. Netřesk pomáhá také s zesvětlovat pigmentové skvrny a rozjasňuje pleť.
207_stonecropmasque-5in-hr

 

 

JAK ČASTO POUŽÍVAT PLEŤOVOU MASKU?

Doporučujeme jednou až dvakrát týdně. Maska by měla následovat po čištění, tonizaci a aplikaci pleťové esence. Tyto kroky odstraní nečistoty a přebytečnou mastnotu, poskytnou základní vrstvu hydratace a připraví vaši pokožku na to, aby lépe absorbovala pleťovou masku.

Jakmile budete mít pleť připravenou pro aplikaci, postupujte takto:

Jak aplikovat pleťovou masku

 

Která maska je vaše oblíbená? Podělte se s námi v komentářích na sociálních sítích.

Affiliate program