Kontaktujte nás: +420 734 236 363 | info@eminence-organics.eu

KOLEKCE KOMBUCHA MICROBIOME PRO ZÁŘIVOU PLEŤ

Fall-2022-Social-Media-Package-5-850x490

 

Suchá kůže, pupínky, zarudnutí nebo matný vzhled. Na vině může být váš kožní mikrobiom. Pokud není v rovnováze, může narušit kožní bariéru a způsobovat potíže. A co vlastně ten kožní mikrobiom je? Neviditelná vrstva milionů živých mikroorganismů, které kožní bariéru chrání a pomáhá udržovat zdravou pleť.

KOLEKCE KOMBUCHA MICROBIOME: KLÍČ K ZÁŘIVÉ PLETI

Poškozená pleť vypadá mdle, je suchá, červená a citlivá. Často je to důsledek působení vlivů okolního životního prostředí (UV záření, znečištěný vzduch, klima...) a životního stylu (spánek, stres, strava...). Kožní bariéru může také poškodit nadměrné odstraňování přirozeného kožního mazu a používání nevhodných produktů péče o pleť. 

Klíčem ke zdravému kožnímu mikrobiomu je udržení rovnováhy mezi "dobrými a špatnými" bakteriemi. Jak dosáhneme správné rovnováhy? Denní péče obsahující probiotika pomáhá udržovat rovnováhu mezi bakteriemi žijícími na povrchu pokožky. 

 


Kolekce podporuje zdravou bariéru udržující vlhkost v pleti pomocí pre, pro* a postbiotik. Odhaluje sjednocenou a přirozeně zářivou pleť.


 

Nová kolekce Kombucha Microbiome obsahuje čtyři produkty, které jsou vytvořeny tak, aby zklidňovaly pleť a podporovaly přirozenou rovnováhu jejího mikrobiomu. Kolekce podporuje zdravou bariéru udržující vlhkost v pleti pomocí pre, pro* a postbiotik. Odhaluje sjednocenou a přirozeně zářivou pleť.

Kolekce:

  • Podporuje přirozené regenerační procesy pokožky
  • Pomáhá pleti vypadat zářivěji a zdravěji
  • Podporuje přirozený mikrobiom pokožky
  • Chrání a udržuje kožní bariéru k udržení vlhkosti

KLÍČOVÉ INGREDIENCE KOLEKCE KOMBUCHA MICROBIOME

Kolekce obsahuje ferment Kombucha, jemné rostlinné ingredience a pre, pro* a postbiotika. Mezi klíčové ingredience patří:

Kombucha diagram

 

 

Pre, pro* a postbiotika

Pomáhají udržovat přirozenou rovnováhu pokožky. Prebiotika jsou "palivem" pro dobré bakterie na povrchu pokožky. Dodávají probiotikům energii a umožňují růst mikrobiomu.

Probiotika jsou dobré bakterie, které udržují bariéru k udržení vlhkosti v pleti. Malá, ale silná probiotika působí na povrchu pokožky a viditelně ji obnovují.

Postbiotika jsou konečné produkty látkové výměny zanechané probiotiky. Účinně osvěžují pleť.

Kombucha

Kombucha ferment pochází z fermentace černého čaje. Na pokožku má spoustu pozitivních účinků. Tato superpotravina bohatá na postbiotika vyživuje kožní mikroflóru, zlepšuje vzhled pokožky, vyhlazuje ji a rozjasňuje.

Zázvor

Je to přirozený antioxidant, který povzbuzuje pokožku.

Jasmínový květ

Vyživuje pokožku, zmírňuje zarudnutí a zabraňuje vysušování.

Bílý čaj

Je bohatý na antioxidanty, pomáhá udržovat zdravý vzhled pleti. Odstraňuje mdlý tón pleti a dělá ji zářivější.

Podpůrné rostlinné výtažky

Botanické extrakty pomáhají minimalizovat zarudnutí. Jsou také bohaté na antioxidanty, které pokožku chrání před vlivy okolního prostředí.

 

Klíčové ingredience tedy už známe. Pojďme se seznámit s jednotlivými produkty.

 

ČISTICÍ PĚNA 

Pěna Kombucha Microbiome stojí v první linii obrany kožní bariéry. Nešetrné čištění pleti může vést k jejímu vysušování. Ale tato pěna pleť čistí jemně. Neobsahuje žádné dráždivé složky jako například alkohol, který se běžně do kosmetických produktů k čištění přidává. Pěna vzniká mechanicky pomocí pumpičky. Kombucha, bílý čaj a jasmín zanechávají pleť svěží. Pre, pro* a postbiotika pracují na rovnováze kožního mikrobiomu. Dobrou zprávou je, že je vhodná pro všechny typy pleti.

Jak ji používat?

Jednoduše napumpujte malo množství do dlaně, naneste na pleť a krouživými pohyby vmasírujte. Použít můžete na tvář i krk. Pak jednoduše smyjte.

 Pěna konzist.

 

ESENCE

Ztratila vaše pleť přirozený jas? Může to znamenat narušení kožní bariéry. Po čištění pěnou aplikujte Esenci Kombucha Microbiome, která také obsahuje pre, pro* a postbiotika. Připraví pleť na produkty, které budou následovat ve vaší každodenní péči. Bílý čaj a jasmín pleť krásně zklidní.

Jak ji používat?

Po čištění naneste malé množství esence do dlaní nebo na vatový tampon. Vtlačte do pokožky a počkejte, dokud se úplně nevstřebá, než použijete další produkt.

Esence konzist.

 

ROZJASŇUJÍCÍ SÉRUM

Pro ještě zářivější pleť je tu Rozjasňující sérum Kombiucha Microbiome. Je navrženo tak, aby účinně vyrovnávalo ton pleti a dodalo jí zářivý vzhled. Kombucha, bílý čaj, zázvor a jasmín působí společně s pre, pro* a postbiotiky, jsou šetrné k mikrobiomu a obnovují zdravé kožní buňky. Sérum používejte denně. Už po prvním použití uvidíte, že pleť je hladší a vypadá zdravě. Je vhodné pro všechny typy pleti.

Jak sérum používat?

Naneste 2-3 kapky na pleť a nechte úplně vstřebat. Podle potřeby aplikujte další produkty.

Sérum s konzist.

 

LEAVE-ON MASKA

Pro posílení kožní bariéry a zklidnění pleti použijte Leave-on masku Kombucha Microbiome. Zamilujete si její bohatou krémovou texturu. Účinně obnovuje zdravou pleť, zabraňuje jejímu vysušování a zklidňuje podráždění. Je taktéž vhodná pro všechny typy pleti.

Jak ji použít?

Leave-on masku, tedy bezoplachovou, nemusíte smývat. Jednoduše ji naneste na obličej, krk a dekolt a nechte působit. Klidně celý den nebo noc. Pokud na pleti přeci jen zůstane zbytek nevstřebané masky, jednoduše setřete tamponkem nebo vlhkým ručníkem. Používejte nejlépe 3x týdně.

Maska s konzist.

*Neobsahuje živé probiotické kultury.

 

Jak se vám nová kolekce líbí? Vyzkoušeli jste ji? Nechte nám na našich sociálních sítích zpětnou vazbu. 

Facebook

Instagram

 

 

Affiliate program