Kontaktujte nás: +420 734 236 363 | info@eminence-organics.eu

DÁRKOVÉ SADY PRO KAŽDÉHO NA VAŠEM VÁNOČNÍM SEZNAMU

 

 Vánoční dárek

 

Svátky jsou už za dveřmi. A pokud vám došly nápady na dárky pro Vaše blízké, pomůže Vám tento průvodce péčí o pleť Éminence Organics.

Obdarujte ty, které milujete, a věnujte jim čas na sebe. Ať už to bude jen rychlý okamžik nebo delší rituál, dáváte jim každodenní příležitost k relaxaci. Bez ohledu na to, kdo je na vašem seznamu, nabízíme možnosti, čím je obdarovat.

 

                                      Pro Eko-smýšlející minimalisty

eminence-organics-perfect-lip-duo-collectionboxHledáte produkt, který je účinný a přírodní? Eko-smýšlející minimalista chce produkt, který bude používat denně a bude mu vyhovovat.  Ideální je naše limitovaná edice Perfect Lip Duo, obsahující dva produkty na rty v klasickém balení. Jemný a voňavý Citrusový peeling a Citrusový balzám, bez ropy. Tato praktická péče o rty je vhodná pro každého, včetně těch, kteří kosmetické péči věnují minimun ze svého drahocenného času. Krásná, drobná dárková krabička se dá snadno revyužít a navíc díky každému nákupu Éminence Organics  díky projektu Forest for the Future zasadí strom. Jedná se o dárek, který potěší vás, kteří obdarováváte, stejně tak vašeho ekologicky uvědomělého přítele!

 

Pro časově vytíženéMust Have Minis

Rychle s dětmi na fotbalový trénink, cestování za prací nebo nekonečný seznam co všechno ještě udělat. Každý známe někoho, kdo se stará o všechny ostatní a na sebe mu nezbývá čas.  A právě tento člověk by si zasloužil sadu Éminence Organics Must Have Minis. Tato startovací sada obsahuje pět nejprodávanějších produktů v cestovní velikosti, které jsou zabalené v krásném zlatém pouzdru z umělé kůže. Ve své tašce nebo kabelce je tak nepřehlédnete.

V sadě najdete Netřeskový čisticí gel, Rýžový peeling s jahodou a rebarborou, výživný Netřeskový krém, Bambusové zpevňující sérum a Oční omlazující sérum s Neroli.

Tento dárek obsahuje vše potřebné pro jemnou, ale důkladnou péči o pleť a určitě udělá velkou radost.

 

                                 Pro klasiky

Stone Crop Collection TubeKlasik je tradicionalista a miluje cokoliv, co vypráví příběh. Nadčasová kolekce Éminence Organics, obsahuje produkty z netřesku, které jsou již mnoho let základními pilíři značky s hlubokými vazbami na maďarské kořeny. Tato kolekce je vhodná pro všechny typy pleti a poskytuje hlubokou hydrataci a výživu. Krásný dárkový set obsahuje plnou velikost Netřeskového séra (které si oblíbila například herečka Diane Lane) a cestovní velikosti Netřeskového čisticího gelu, Netřeskového hydratačního gelu, Netřeskovou masku a výživný hydratační Netřeskový krém. Vše v ručně vyrobeném dřevěném tubusu.

 

Sada získala v průběhu let několik ocenění a je oblíbena profesionály i spotřebiteli.

Je dokonalou volbou klasika. 

 

Vizionáři

Znáte někoho, kdo vždy myslí dopředu a aktivně plánuje? Někdo, kdo jeAC Starter Kit HR připraven na každou situaci a zřídkakdy je něčím zaskočený? Takovým není lehké vybrat ten správný dar. Přemýšlivý myslitel vidí do budoucnosti a určitě ocení naši sadu Age Corrective, vítězku nejlepší anti age kolekce, oceněnou mnoha cenami. Luxusní dárková sada obsahuje pět dokonalých produktů bojujících proti působení času.

Exfoliační čisticí mléko s Monoi

Bambusovou omlazující masku

Bambusové zpevňující sérum

Kokosový omlazující krém

Omlazující oční sérum s Neroli

Se sadou produktů, které drží příčky nejprodávanějších produktů, potěšíte vizionáře a myslitele, k nabrání sil do dalšího nového projektu.

 

Pro ty, kteří považují péči o pleť za opravdovou zálibu

brightskinstarterset_keyimageVitaSkin ™ startovací sety jsou ideální volbou s arzenálem silných ingrediencí pro viditelné výsledky. Vybírat můžete ze sady pro citlivou pokožku, problematickou pleť, pigmentovanou pokožku a zralou pokožku. Obsahují vždy produkt pro čištění pleti, hydratační krém, pěstící masku a posilující sérum zabalené do sympatické toaletky z umělé kůže.

 

Sada Calm Skin usiluje o snížení pocitu zarudnutí způsobeného suchostí a zanechává citlivou pokožku zklidněnou a vlahou.

Sada Clear Skin obsahuje probiotika pro harmonizaci pleti a kyselinu salicylovou (z extraktu z vrbové kůry) k minimalizaci akné a zánětů.

Sada Bright Skin obsahuje přírodní hydrochinonovou alternativu, která zanechává pokožku svěží, projasněnou a barevně sjednocenou.

Sada Firm Skin obsahuje acai, bobule plné antioxidantů a vitamínů a zanechává pocit plné a vypnuté pokožky.

Zásoba každého balení při každodenním používání vydrží minimálně na jeden měsíc i déle.

 

Věříme, že z této nabídky dárkových sad vyberete pro každého.

Vážíme si Vás a Vašich nákupů a přejeme Vám krásný předvánoční čas.

 

 

Affiliate program