Kontaktujte nás: +420 734 236 363 | info@eminence-organics.eu

JAK SPRÁVNĚ APLIKOVAT SÉRA, OLEJE A EMULZE

séra

 

Séra, emulze a oleje jsou velmi výživné produkty pro péči o pleť. Přemýšleli jste někdy nad tím, jestli nepoužíváte produktu příliš mnoho nebo jej neaplikujete správně? Máme pro vás několik jednoduchých tipů, jak zefektivnit každodenní péči o pleť.

Pojďme se na zmíněnou péči podívat jednotlivě.

Oleje jsou navrženy ta, aby poskytovaly hydrataci a udržovaly vlhkost v pokožce. Obvykle obsahují rostlinné a bylinné složky pro výživu pokožky.

Séra obsahují vysokou koncentraci aktivních látek, které se zaměřují na širokou škálu potíží najednou. Například jemné linky a vrásky. Obvykle mají gelovou konzistenci.

Emulze soustředí svou účinnost většinou na jednu speciální složku a textura připomíná lehoučký krém.

Každý produkt tedy slouží k jinému účelu. Nemusíte se bát je používat najednou. Je ale potřeba dodržovat určitou posloupnost aplikace.

JAK VRSTVIT SÉRA, OLEJE A EMULZE?

Všechny produkty by měly být používány v určitém pořadí, abychom vytěžili z každého maximum. Doporučujeme je aplikovat od nejlehčí konzistence po tu nejbohatší.

  1. Sérum
  2. Emulze
  3. Oleje

 

Po odlíčení a tonizaci začněte aplikovat produkt s nejlehčí konzistencí, tedy sérum. Dodává totiž nejúčinněji aktivní složky do pokožky. Pokračujte emulzí a následně pleťovým olejem. Oleje aplikujeme na závěr, protože jsou navrženy tak, aby zabraňovaly ztrátě vody a uzamkly účinné látky v pokožce.

Vrstvení produktů ve správném pořadí určuje, jak účinně pronikne do pokožky. Aplikace bohatšího složení před lehčím může způsobit špatné vstřebávání následujících produktů.

VRSTVENÍ SÉR

Ti z vás, kteří nepoužívají pleťové oleje a emulze, mají možná více svých oblíbených sér. 

Tipickým sérem, které můžete vrstvit, je naše Hyaluronové sérum s jahodou a rebarborou. Obsahuje unikátní botanický komplex kyseliny hyaluronové, jahody a rebarboru pro maximální hloubkovou hydrataci pleti.

Dalším oblíbencem je Sérum z citrusů a kapusty s vitamíny C+E. Koktejl stabilizovaného vitamínu C, olejů z citrusových plodů, avokádového oleje a vitamínu E. Revitalizuje pleť, osvěžuje a dodává mladistvý vzhled. 

Hledáte sérum pro viditelné zpevnění pleti? Používejte Peptidové sérum Marine Flower. Obsahuje Smart Collagen+ komplex a unikátní výtažky z vodních řas pro pevnou a hydratovanou pleť.

Skvělé je, že tato tři séra obsahuje letošní Limitovaná dárková sada trio. Všechna séra tak máte možnost vyzkoušet jak jednotlivě, tak s vrstvením, a užít si rozjasňující, hydratační a zpevňující účinky.

Obrázek1

Zajímají vás další dárkové sady, novinky a tipy? Sledujte náš Facebook a Instagram.

 

 

 

Affiliate program