Kontaktujte nás: +420 734 236 363 | info@eminence-organics.eu

CO OČEKÁVAT OD ZAKOUPENÍ PRODUKTU ÉMINENCE ORGANICS?

are-wrinkles-and-premature-aging-effects-of-pollution

 

Zvažujete, zda koupit přípravek Éminence Organic Skin Care? Možná nevíte, že si domů přinesete víc než jen nový oblíbený produkt.

Snažíme se, aby každý produkt značky Éminence byl pro vás jedinečným zážitkem, který promění vaši pokožku. Současně podporujete životní prostředí a společnost, vůči které jsme zavázání.

Čtěte dále. Dozvíte se více o tom, co můžete očekávat při nákupu našich produktů.

 

VYSOCE KVALITNÍ INGREDIENCE

Nemějte obavy. Žádný náš výrobek neobsahuje:

 

  • parabeny
  • propylenglykol
  • laurylsulfát sodný
  • škodlivá barviva a vonné látky
  • minerální oleje
  • ropu a jiné drsné kosmetické chemikálie

S Éminence Organics si můžete být jisti, že si dopřejete produkt obsahující pouze to nejlepší z přírodních, organických a biodynamických zdrojů, které poskytují nejzdravější a nejúčinnější výsledky a péči o vaši pokožku.

Každý produkt je vyráběn z ručně sbíraných ingrediencí. Během výroby se vyhýbá jakýmkoli těžkým procesům zahřátí nebo hydrogenace. To zaručuje vysoký obsah aktivních vitamínů.

Naše ingredience poskytují dramatické výsledky. Skutečná semena, dužnina a peelingy přinášejí regenerační a ozdravnou sílu, kterou může vytvořit pouze příroda. Zástupkyně Éminence Organics a současně certifikovaná kosmetička Alicia Hawthorneová řiká:

"Používáme přísady, jako jsou čerstvé ovocné buničiny, rostliny a koření (např. papriku) pro efektivní péči o pleť. Všechny naše produkty jsou čerstvé a účinné a to během prvních 12 až 15 měsíců od zakoupení. Musí být ovšem zakoupeny prostřednictvím autorizovaného distributora Éminence.

 

brožury – kopie

 

PRODUKTY A JEJICH ŽIVOTNOST

 

Navzdory tomu, že jsou vyráběny pouze z přírodních přísad sklizených při špičkové zralosti, není třeba se obávat, že budete muset spotřebovat váš produkt okamžitě. Pokud si kupujete Éminence, kupujete také produkt, který se nezkazí.

Používané ingredience jsou velmi silné a koncentrované. Doporučujeme ředit masky a krémy vodou a prodloužit tak dobu používání vašeho oblíbeného produktu. Pokud máte obavy, že výrobek nespotřebujete a budete ho muset vyhodit, nebojte se! Alicia také uvádí:

 

“Výrobky Éminence Organics nejsou nutně špatné 12-15 měsíců po zakoupení. Je to lhůta, kdy jsou nejčerstvější.”

 

Recenze z Facebooku:

Jennifer píše:  "S Éminence jsem začala pracovat před měsícem. Miluju tuhle kosmetiku. Zkusila jsem různé produkty. Jsou sice dražší, ale nebojte se investovat. Spotřebujete opravdu malé množství a proto vydrží velmi dlouho. Éminence doporučuji všem."

 

PODPORA SPOLEČNOSTI A ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

 

Při používání naší kosmetiky uvidíte skvělé výsledky. A nejen to. Podporujete také společnost a životní prostředí.

 

Jsme součástí Certified B Corporation®. Zaměřujeme se na splnění nejvyšších standardů celkového sociálního a environmentálního působení.

 

Díky projektu Forest for the Future (ve spolupráci s Trees for the Future), kdy za každý náš zakoupený produkt je vysazen strom v rozvojové zemi, jsme úspěšně zasadili více než deset milionů stromů. A ještě jsme neskončili!

 

 fftf_webpage_bannerrefresh_10mil_png

Kromě toho se část zisku za každý prodaný maloobchodní produkt věnuje nadaci pro pomoc dětem. Éminence Kids Foundation je zaměřena na poskytování organických, lokálních potravin a potravin bohatých na živiny pro vážně nemocné děti, jako nezbytnou součást jejich léčby. Prostřednictvím této nadace je naše společnost schopná dlouhodobě spolupracovat se šesti organizacemi po celém světě, které jsou odhodlány pomoci dětem v jejich léčbě.

Pokaždé, když si koupíte produkt Éminence Organic Skin Care, pomůžete podpořit mnoho dalších charitativních organizací, jako jsou kanadské a americké nadace na výzkum a léčbu rakoviny prsu a Greenpeace.

PROFESIONÁLNÍ TECHNIKY

Naše produkty jsou luxusním nákupem, díky kterému se můžete cítit dobře, ale podpora našich salonů vám dopřeje se seznámit s čistou relaxací a profesionální péčí. Pevně věříme v partnerství s našimi salony, kterým poskytujeme podporu a také další produkty pro profesionální použití, které zanechávají vaši pokožku zářící a svěží.

 

Certifikovaní odborníci v našich partnerských salonech absolvují školení o nejnovějších složkách, speciálních technikách a masážích, tak aby vaše ošetření bylo nezapomenutelným zážitkem. Naše salony zajistí vaši psychologickou a fyziologickou pohodu, zásadní krok ve vašem holistickém rituálu péče o pleť.

 

KDE ZAKOUPIT PRODUKTY ÉMINENCE NRGANICS?

 

Najdete nás v 60 zemích po celém světě, včetně České republiky a Slovenska.

 

Navštivte naše salony nebo buďte jedním z nás. Výhodou návštěvy salonu je bezesporu odborné poradenství.

 

Pokud nenajdete salon ve vašem okolí, napište nám. Rádi Vám poradíme.

 

 

Affiliate program