Kontaktujte nás: +420 734 236 363 | info@eminence-organics.eu

7 JEDINEČNÝCH VYUŽITÍ REGENERAČNÍHO BIODYNAMICKÉHO OLEJE

biodynamický olje

 

 

Biodynamický obnovující olej, mnohými nazývaný "Tekuté zlato", je luxusní omlazující olej na tvář, který je vhodný zejména pro zralou a citlivou pleť, ale působí velice příznivě na ostatní typy. Benefity tohoto oleje daleko přesahují hranice pouhé hydratace. Je vyrobený z organických a biodynamických složek, které účinně řeší celou řadu potíží z pokožkou obličeje i těla.

Chcete vědět víc? Nejprve se podívejme na to, proč je tak unikátní a efektivní.

 

ČÍM JE BIODYNAMICKÝ OBNOVUJÍCÍ OLEJ TAK UNIKÁTNÍ?

Jeden z hlavních důvodů je ten, že patří do kolekce, která je vyrobena z certifikovaných biodynamických ingrediencí. To znamená, že obsahuje organické ingredience, jako všechny naše produkty, ale navíc pocházejí z farem, které používají speciální metodu zemědělství a pěstování rostlin.

V biodynamickém zemědělství se pěstují rostliny v rytmu a harmonii měsíčních a slunečních fází a oceánských přílivů a sklízejí se v jejich nejúčinnějším stavu. Farma je považována za živý dýchající a soběstačný ekosystém.  K budování zdravé půdy bohaté na živiny je použita jen přírodní výživa. Žádné tvrdé pesticidy ani hnojiva. 

Výsledkem jsou ty nejčistší a nejúčinnější ingredience jako je například šalvěj, ylang ylang, olivový a sezamový olej.  Produkty pak obsahují ještě vyšší obsah vitamínů, živin a aktivních látek než tradiční organické složky.

7 benefitů používání

JAK MŮŽEME BIODYNAMICKÝ OBNOVUJÍCÍ OLEJ POUŽÍT?

1. Známky stárnutí v oblasti krku

Jedním z hlavních využití biodynamického oleje je hydratace a tonizace pokožky v oblasti krku. Díky olivovému oleji a výtažkům z listů šalvěje zmírňuje pravidelné používání viditelné známky stárnutí na krku, vyhlazuje ji a dodává mladistvější vzhled.

 

2. Keratoza pilaris

Už jste se setkali s pojmem keratoza pilaris nebo lidověji "kuřecí kůže"? Pokud jste čtenářem našeho blogu už déle, určitě ano. Pro zopakování  je to nahromadění keratinu v otevřeném vlasovém folikulu, které vede k vytvoření zátky blokující vlasové folikuly. Způsobuje tak zčervenání a malé hrbolky na kůži. Biodynamický olej pomáhá těmto nerovnostem předcházet.

3. Oteklé oči a oční okolí

Klíčové ingredience intenzivně hydratují oblast pod očima, což výrazně přispívá ke snížení výskytu jemných vrásek, linek a otoku. Vzhledem k tomu, že kolem očí je méně mazových žláz a pokožka je tak mnohem více náchylná k vysychání, dodává olej extra zvlhčení. V zimních měsících obzvláště potřebné.

4. Suché a popraskané rty

Rty si zaslouží také svou péči. Olej o ně pečuje bez jakýchkoliv parabenů, parfemace a agresivních chemikálií. Mráz nebo naopak suchý vzduch z vytopených místností může rty výrazněji vysušovat. Extra péči poskytne Citrusový balzám na rty nebo Balzám na rty s šípkem a citronovou trávou. Oba produkty najdete v krásném balení ideálním do každé kabelky.

                            CitrusLipBalm B_2in_HRRosehip_Lemongrass_LipBalm_SPF15

5. Nehtová kůžička

Masáž pomocí pár kapiček oleje přispívá ke změkčení a zjemnění nehtové kůžičky a zkrášlení nehtů.

6. Sjednocuje tón pleti

Vitamín E a bylinné složky krásně sjednocují tón pleti ve tváři. Při pravidelném používání je pleť yhlazená, má rovnoměrný tón a působí svěžím dojmem.

7. Strie a jizvy

Intenzivní hydratace Biodynamického obnovujícího oleje zvyšuje pružnost pleti. Ta pok dokáže lépe reagovat třeba na zvětšující se bříško v těhotenství. Hydrataci, zklidňující účinky a schopnost regenerovat pokožku pak oceníte při péči o jizvičky po různých chirurgických zákrocích.

Využití účinných ingrediencí v tomto zlatém oleji je opravdu spoustu. Může tak být skvělým dárkem jak pro vás tak pro někoho blízkého. Letos tuto zdravou péči zahrnuje Limitovaná sada biodynamické péče, kde pleťový olej doplňuje Biodynamický oční krém s výtažky z medvědice lékařské. 

Eminence-Organics-Holiday-2021-BODS-Front-Products

 

 

Affiliate program