Kontaktujte nás: +420 734 236 363 | info@eminence-organics.eu

Tipy pro péči o pokožku rukou

ruce

Mytí rukou je v těchto dnech důležité, ale opakovaným používáním mýdla pokožka rukou trpí, je drsná a suchá.

Protože na vrchní části rukou máme méně tuku a pokožka je tenčí, suchost a známky stárnutí jsou mnohem výraznější.

Přečtěte si několik rad jak o ruce správně pečovat.

SUCHÉ RUCE

VYBÍREJTE BOHATÉ HYDRATAČNÍ KRÉMY

Při nadměrném používání mýdla a v suchém prostředí je třeba pokožku hydratovat. Základem jsou pečující a výživné krémy. Vyzkoušejte krém na ruce z kolekce Mangosteen. Luxusní emulze obnovuje pokožku a udržuje ruce jemné a vláčné.

CHRAŇTE POKOŽKU RUKAVICEMI

Rukavice nejsou jen módním doplňkem, ale také nezbytným pomocníkem k ochraně pokožky. Klasické chrání v zimě ruce před studeným větrem a ledovým vzduchem. Zvykněte si používat při domácí práci rukavice gumové. Ochrání pokožku při mytí nádobí a při úklidu čisticími prostředky.

POUŽÍVEJTE PRODUKTY S OCHRANOU PROTI UV ZÁŘENÍ

Je prokázáno, že krémy s ochranným faktorem chrání pokožku nejen proti spálení a rakovině kůže, ale také proti stárnutí pokožky. Přípravky, jako je například Sportovní krém s mučenkou, blokují škodlivé UVA a UVB paprsky a současně hydratují pokožku.

 


Noční ošetření rukou je jednou z nejefektivnějších péčí o pokožku.


 

DOPŘEJTE RUKÁM VÝŽIVU BĚHEM NOCI

Jedním z nejúčinnějších řešení, jak chránit ruce před vysušením, je noční ošetření. Před spaním naneste na ruce bohatou dávku pečujícího krému na ruce, například Krém s vanilkou a mátou, a zabalte je do bavlněných rukavic (použít můžete třeba i čisté bavlněné ponožky). Po osmi hodinách spánku a působení výživných a hydratačních látek se probudíte s dětsky jemnou a hladkou pokožkou.

Jak na manikúru_

 

ROZMAZLUJTE RUCE DOMÁCÍ PÉČÍ

Jednoduchou manikúru pro krásné nehty a pokožku zvládnete i doma.

1. Lázeň

Pokud používáte lak na nehty, odstraňte jej a ponořte ruce do příjemně teplé vody s trochou Citronového čisticího mléka. Ruce nechejte odpočívat v lázni přibližně 2 - 5 minut.

2. Peeling

K vyhlazení pokožky použijte některý z cukrových peelingů Éminence Organics. Například Netřeskový tělový peeling. Krásně odstraní odumřelé kožní buňky a hydratuje pokožku. 

V případě, že jsou vaše ruce citlivé a  podrážděné, peeling vynechejte.

3. Výživa

Masírujte ruce, zejména nehty a nehtová lůžka, Meruňkovým tělovým olejem nebo Ultra lehkým olejem Wildflower. Speciální složení dodá pokožce a nehtům potřebnou výživu. V této fázi můžete také upravit nehtovou kůžičku.

Pleťový krém

4. Závěrečná péče

Manikúru dokončete aplikací hydratačního Krému na ruce Mangostan. Vaše ruce budou hedvábně hladké a jemné.

Jak osvoje ruce pečujete vy? Podělte se s námi v komentářích na sociálních sítích.

   

Affiliate program