Kontaktujte nás: +420 734 236 363 | info@eminence-organics.eu

RITUÁL NOČNÍHO DETOXU – UKÁŽEME VÁM PĚT JEDNODUCHÝCH KROKŮ, JAK NA TO.

skin-detox-eminence-organics

Vypadá Vaše pokožka jako bez života? Každý den čelíme částicím z ovzduší, které stresují a vysušují naši pleť a způsobují její předčasné stárnutí. Tyto negativní vlivy působí často i doma, je tedy obtížné znečištění pleti zabránit. Pokud vaše pleť působí nezdravým a nevýrazným dojmem, je čas na detox během spánku. My v Eminence věříme ve výživu Vaší pokožky zevnitř (se zdravým životním stylem) i zvenčí (s produkty, které jsou bohaté na živiny a vitamíny). Zde je náš rituál nočního detoxu v pěti krocích, který dodá pokožce zdraví.

 

  1. POPÍJEJTE VODU S MÁTOU A CITRÓNEMdetox-lemon-water

Hydrace je klíčem k tomu, aby vaše tělo úspěšně bojovalo proti škodlivým účinkům znečištění z okolního prostředí. Z magazínu PopSugar: "Nejlepší způsob, jak vypláchnout toxiny z těla je jednoduchý: pijte hodně a hodně vody.” K uklidňujícím nápojům před spaním patří šálek horké vody s čerstvou citronovou šťávou a mátou. Citronová šťáva pomáhá vyčistit tělo a zabraňuje překyselení organismu, zatímco máta pomáhá při trávení a přináší klidný spánek.

detox sada2. ODSTRÁŇTE MAKEUP A DŮKLADNĚ VYČISTĚTE PÓRY

Začněte svou noční péči o pokožku “dvojitým čištěním”, abyste jemně odstranili make-up a nečistoty, které se nahromadily za celý den. Zbavte se make-upu s jemným Netřeskovým čisticím olejem Eminence Organics a odstraňte odumřelé buňky vaším oblíbeným čisticím mlékem nebo gelem Eminence Organics. Pro ještě hlubší čistění a maximální pocit čistoty aplikujte Netřeskový okysličovací peeling.

  1. PONOŘTE SE DO DETOXIKAČNÍ LÁZNĚ

Možná nemáte čas na každodenní večerní koupel. Využijte tedy alespoň některé volné večery a dopřejte si detoxikační lázeň pro "vyčištění a uklidnění těla" před spaním. Přidejte několik kapek Meruňkového oleje Eminence Organics a naneste svou oblíbenou pleťovou masku Eminence Organics.

4. CHRAŇTE SVOU POKOŽKU BĚHEM SPÁNKUjojoba-detoxify-beauty-sleep-eminence-organics

Vaše pokožka neusíná současně s vaším ukládáním se ke spánku. Ve skutečnosti k nejlepší regeneraci pokožky dochází zatímco spíte hlubokým spánkem. Než si půjdete lehnout, naneste na pleť Lotosový detoxikační krém. Zaručíte tak pleti dávku ochrany. Tento lehký gelový krém zabraňuje ztrátě vlhkosti, regeneruje pokožku a chrání ji proti vysoušení způsobeným škodlivými vlivy okolního prostředí. Probouzejte se s pletí plnou života.

  1. VYPNĚTE ELEKTROTECHNIKU

Důležitá je i “digitální detoxikace”. Dopřejte před spaním klid vašemu mozku. Místo serfování po internetu těsně před usnutím zavřete oči, myslete na příjemné věci a ukolébejte se do klidného spánku.

 

Affiliate program