Kontaktujte nás: +420 734 236 363 | info@eminence-organics.eu

POZNEJTE ÚČINKY NOVÉ KOLEKCE BAKUCHIOL+NIACINAMID

 

 

Zatímco podzim značí konec zářivých slunečných letních dnů, není důvod k tomu, aby záře zmizela i z našich tváří. Proto vám představujeme novu kolekci Éminence Organics Bakuchiol+Niacinamid, účinnou kombinaci ingrediencí spojených tak, aby vyhlazovaly, hydratovaly a chránily pleť.

CO JE BAKUCHIOL?

Bakuchiol je výtažek z listů a semen rostliny babchi. Tato rostlina se používá v ájurvédské a čínské medicíně po stovky let. Lidé díky protizánětlivým a antibakteriálním účinkům babchi léčili a zklidňovali pokožku. Co je ale na bakuchiolu nejzajímavější? V mnoha ohledech se podobá konvenčnímu retinolu.


Retinol, narozdíl od bakuchiolu, činí pleť velmi citlivou na sluneční záření.


Retinol je forma vitamínu A s mnohostranným využitím v kosmetice. Pomáhá uvolňovat póry, odstraňuje odumřelé kožní buňky a zvyšuje produkci kolagenu. To může redukovat výskyt jemných linek a vrásek a dodat pleti svěží a plný vzhled. Je to silná a účinná ingredience. Ovšem může být pro pleť nešetrná. Mohou se objevit nežádoucí účinky v podobě svědění, zarudnutí a suché kůže. Citlivá pleť tak často nepříjemně reaguje.

Konvenční retinol také činí pokožku fotosenzitivní (velmi citlivou na sluneční záření). Je tedy vhodné ho aplikovat spíše na noc. 

A zde přichází na řadu bakuchiol. Tato alternativa retinolu přináší všechny výhody retinolu bez negativních účinků. Nejen, že tento rostlinný extrakt redukuje výskyt jemných vrásek a linek, zjemňuje texturu pleti a vyrovnává její tón, ale lze jej používat ve dne i v noci bez jakýchkoliv obav.

CO JE NIACINAMID?

V souvislostí s péči o pleť je niacinamid verzí vitamínu B3. Tento ve vodě rozpustný vitamín má řadu funkcí, včetně uzamykání vláhy v pokožce, stahování pórů, rozjasnění pleti, redukování tvorby kožního mazu, posílení slabé kožní bariéry a redukci vrásek. Dá se říci, že je to hlavní "tahoun" péče o pleť.

Bakuchiol a niacinamid tvoří silnou dvojici. Pro novou kolekci tedy mělo velký smysl obě ingredience zkombinovat. 

Klíčové ingredience

 

Hydratační krém Bakuchiol+Niacinamid vyhlazuje linky a vrásky a současně viditelně zpevnuje pleť. Minimalizuje rozšířené póry a nerovnoměrnou texturu pleti. Jeho lehké gelovo-krémové složení zanechává pleť jemnou a hydratovanou. 

Eminence_Organics_Bakuchiol_Niacinamide_Moistu – zmenšené

Pleťová emulze s ochranným faktorem 30 z kolekce Bakuchiol+Niacinamid je čistě minerální ochrana před nepříznivými vlivy slunce. Současně vyhlazuje jemné linky a vrásky a účinně hydratuje suchou pleť. Zanechává svěží vzhled pleti.

Eminence_Organics_Radiant_Protection_SPF_Fluid – zmenšené

Zajímá vás více tipů a novinek? Sledujte nás na Instagramu a Facebooku.

 

Affiliate program