Kontaktujte nás: +420 734 236 363 | info@eminence-organics.eu

(NEJEN) VÁNOČNÍ TIPY NA DÁRKY

 

Vybírat dárky by mělo být potěšením, ne každoroční únavnou rutinou. Usnadněte si výběr dárku pro své blízké. Poradíme vám, čím udělat radost i těm nejnáročnějším na vašem seznamu. 

DÁRKY PRO RŮZNÉ TYPY PLETI

Ať už se obdarovávaný potýká se suchou pletí, pupínky, vráskami nebo jinými potížemi, darováním produktu přesně pro typ jejich pleti jim dáte najevo, že vám na nich opravdu záleží.

Suchá pleť a mdlá pleť

V zimních měsících bývá v prostředí, kde se pohybujeme, většinou méně vlhkosti. Pleti navrátí vlhkost tyto produkty:

Šípkový olej s vitamíny C+E obsahuje účinné látky zaměřené právě na suchou pleť. Poskytne pleti také extra výživu. Letos tento olej pořídíte i s masážní pomůckou Gua Sha v limitované dárkové sadě, která okouzlí každého. Masáž pomocí Gua Sha krásně rozproudí krev, pleť okysličí a rozzáří.

Eminence_Organics_Holiday_2023_ROGS_Outer_Box_Left – kopie

Omlazující kokosový krém obsahuje kokosový olej, bambucké máslo a přírodní alternativu retinolu. Hydratuje suchou pleť a současně zmírňuje viditelné známky stárnutí. Pomáhá pleti zůstat pevná a napnutá. Navíc je to náš bestseller.

Jako extra péči pro ty, kteří už mají s kosmetikou Éminence Organics zkušenosti a chtějí něco speciálního, doporučujeme Superfood booster. Vitamíny nabitý prášek je vytvořen k doplnění krémů. Dodává pleti zdravý a přirozený lesk.

Zarudlá pleť

Načervenalá pleť je často způsobená přecitlivělou pletí, jako je například extrémní změny teplot okolního prostředí. 

Kombucha Microbiome čisticí pěna je plná ingrediencí, které pomáhají udržet přirozenou bariéru pokožky zdravou. Květ jasmínu viditelně zmírňuje zarudnutí. Jemně odstraňuje nečistoty, osvěžuje a vyvažuje kožní mikrobiom.

Zklidňující heřmánkový krém hydratuje citlivou pleť nejen díky heřmánku, ale také arnice, měsíčkovému oleji a bambuckému máslu. Skvěle působí proti zarudnutí.


Pro pleť s rozšířenými póry vsaďte na kolekci Mangosteen s komplexem kyseliny mléčné a voňavým ovocem mangostan.


Rozšířené póry

Rozšířené póry nejen že nevypadají dobře, ale také mohou způsobovat řadu potíží s pletí. 

Vsaďte na kolekci Mangosteen. Revitalizační pleťové tonikum s obsahem kyseliny mléčné a výtažků z ovoce mangostan stahuje póry a osvěžuje pleť. Ovocná vůně povzbuzuje smysly.

Lehká emulze - Mangostan obnovující koncentrát je v podstatě krémové sérum jemně stahující póry. Obnovuje pleť díky komplexu kyseliny mléčné a dodává živiny pro zářivou pleť.

Mangosteen Daily Resufracing Concentrate

Pupínky

Při těchto potížích je třeba především udržovat pleť čistou a tlumit zánět. Probiotické čisticí mléko a Probiotický krém obsahují okurku a tea trea. Pleť krásně zklidní. Navíc obsažená probiotika působí jako exfoliant.

Trochou relaxu uděláte radost s Probiotickou maskou. Pleťová maska působí přibližně deset minut, při kterých se dá odpočívat a udělat si čas pro sebe. Zklidňuje pleť, dodává živiny, zvláčňuje a revitalizuje ji.

63B976C6-620F-48F1-A75E-C67E32A7824B

Známky stárnutí

Kdo by nechtěl vypadat stále mladě? Vrásky, linky a povadlou pleť řešíme neustále. Éminence Organics může pomoci.

Hyaluronové sérum s jahodou a rebarborou je lehoučké sérum se šťavnatou vůní i konzistencí. Obsahuje botanickou kyselinu hyaluronovou, která pomáhá udržovat vláhu v pleti a minimalizovat tak jemné linky a vrásky.

Luxusní Peptidové sérum Marine Flower je snadno vstřebatelné, silné gelové sérum, které dodává pleti koncentrované rostlinné peptidy a rostlinné výtažky. Jeho luxusní ingredience snižují výskyt jemných linek a vrásek, vyhlazují pleť a dodávají ji mladistvý vzhled a plnost. Unikátní výtažky z řas zvyšují pevnost a poskytují dlouhodobou hydrataci.

Marine Flower Peptide Serum

DÁRKOVÉ SADY

Osvědčená klasika mezi dárky. Jsou v podstatě takovou malou ochutnávkou Éminence Organics. Vyberte například Rozjsaňující dárkovou sadu, které účinně pomáhá v boji proti hyperpigmentaci, sjednocuje tón pleti a zanechává zářivý vzhled.

Zpevňující dárková sada je vhodná pro pleť napnutou a bez vrásek. Obsažené bobule acai dodávají celé kolekci omamnou vůni lesních plodů.

mhm_holiday_2015_bagproduct

DÁRKY PRO NIŽŠÍ ROZPOČET

Váš seznam blízkých je dlouhý a váš rozpočet nízký? Vyberte třeba některý z těchto produktů, které určitě potěší.

Balzám na rty s šípkem a citronovou trávou pečuje o suché a rozpraskané rty, jeho balení vypadá opravdu luxusně a navíc obsahuje ochranný faktor proti slunečnímu záření.

Péče o ruce je v zimě důležitá. Bývají z chladu rozpraskané a citlivé. Krém na ruce Mangostan v krásném balení a úžasnou ovocnou vůní je hedvábná emulze zanechávající pokožku hydratovanou a vyživenou.

Eminence-Organics-Mangosteen-Replenishing-Hand-Cream – kopie

Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv dárek, přejeme vám, aby udělal radost. 

Affiliate program