Kontaktujte nás: +420 734 236 363 | info@eminence-organics.eu

NOVÁ LETNÍ KOLEKCE WILDFLOWER

eminence-organics-new-wildflower-collection_0

Představte si, že se procházíte krásnou krajinou. Slunce svítí, vy sem tam letmo pohladíte okolo rostoucí květiny, ze kterých se uvolní jejich příjemná vůně, která potěší vaše smysly. Taková je nová letní kolekce Wildflower plná úžasné vůně a výživných ingrediencí.

Kolekce je vhodná pro všechny typy pleti. Nabízí dva zcela nové produkty – Čisticí balzám Wildflower a Ultra lehký olej Wildflower. Kombinace olejů a výtažků z maďarských lučních květů, které jsou pěstovány na certifikované farmě Éminence Organics, dodá živiny vaší pokožce, vlasům i nehtům.

Botanické oleje nejen pečují o pokožku, ale dodají jí jemnou vůni, která ve Vás vyvolá pocit letního dne.

Obsahuje mák, chrpu, echinaceu, pupalku a výtažky z květů lípy. Tyto složky velmi účinně hydratují pokožku a nezatěžují ji.

Produkty z této kolekce lze velmi jednoduše zařadit do vaší každodenní péče o pleť.

 

Wildflower Cleansing Balm

 

 

ČISTICÍ BALZÁM WILDFLOWER

Nanáší se jako gelový balzám, rozpouští se do čisticího oleje a za pomoci vody ho lze přeměnit na čisticí mléko. Zanechává pleť čistou a vyživenou. Podívejte se, jak se ve třech krocích bazám mění.

 

 

 

  

ULTRA LEHKÝ OLEJ WILDFLOWERWildflower Ultralight Oil

Lehoučký olej, který se zcela absorbuje do pokožky, vlasů a nehtů. Jemně vmasírujte do pokožky pro její sametovou hebkost. Vetřete do vlasů, abyste zabránili jejich krepatění. Nebo vklepejte do nehtů, aby zůstaly lesklé.

  

Pokud jste profesionálové v oboru kosmetika, přijďte se s novou kolekcí a s bio kosmetikou Éminence Organics seznámit blíž 18. 6. na semináři v Praze.

Affiliate program