Kontaktujte nás: Telefon: +420 734 236 363 | Email: info@eminence-organics.eu

JAK SE ZBAVIT "PAPÍROVÉ KŮŽE"?

eminence-organics-crepey-skin[1]

Máte pocit, že struktura vaší pleti se podobá tenkému krepovému papíru? V průběhu života se pleť mění, stává se tenčí a křehčí, a stejně tak i její vzhled. Chcete-li se zbavit krepové pleti, Éminence Organics je zde, aby vám pomohla.

CO JE PAPÍROVÁ KŮŽE?

Pleť se vyznačuje křehkou a tenkou strukturou podobnou jemně pokrčenému krepovému papíru. Zatímco vidíme jistou podobnost s běžnějšími jemnými liniemi a vráskami, krepová kůže se obvykle objevuje na větších plochách, například na vnitřních stranách paží. Také tam, kde je kůže nejvíce křehká, například pod očima.

CO ZPŮSOBUJE KREPOVOU  KŮŽI?

Stárnutí, poškození slunečními paprsky a nedostatek vlhkosti přispívají ke změnám struktury pokožky, včetně vzniku krepové pokožky. S věkem naše tělo produkuje méně kolagenu a elastinu - bílkoviny, které dodávají pokožce sílu a pružnost. Každodenní působení UV paprsků přispívá k rozpadu kolagenu a elastinu, což způsobuje, že je naše pleť tenká a povadlá. Dále naše kůže produkuje méně oleje, což přispívá k procesu vzniku suché a papírově vypadající kůže.

JAK SE ZBAVIT PAPÍROVÉ KŮŽE?

Čím dříve se začneme o pokožku starat, tím rychleji docílíme výrazné změny jejího vzhledu, struktury a tloušťky. Zde je návod, jak upravit svou péči o pokožku s Éminence Organics:

 

1. PAVIDELNĚ EXFOLIUJTEFirm_Skin_Exfoliating_Peel

Doporučujeme noční exfoliaci pokožky přípravky obsahující AHA kyseliny, které pomáhají rozpouštět odumřelé kožní buňky, zvlhčují pokožku  a zjemňují vzhled jemných linek. Zkuste například Zpevňující exfoliační peeling s výtažkem z acai, který hluboce hydratuje, zpevňuje  a minimalizuje viditelné známky stárnutí.

 

StrawberryRhubarbMasque-2238_LR2. HYDRATUJTE POMOCÍ KYSELINY HYALURONOVÉ

Ke zlepšení vzhledu krepové pokožky je dobré používat produkty  s kyselinou hyaluronovou, která vtahuje a uzamyká vlhkost v buňkách, aby pokožka byla hydratovaná a plná. Maska s jahodou a rebarborou obsahuje botanickou kyselinu hyaluronovou z extraktu z proskurníku pro hladkou a plnou pleť.

 

3. POUŽÍVEJTE PÉČI  S PEPTIDYMarine Flower Peptide Serum

Peptidy podporují pružnější vzhled pokožky tím, že stimulují tvorbu kolagenu. Peptidové sérum Marine Flower je bohaté na botanické peptidy z bílkovin z rýže, které pomáhají snižovat vzhled jemných linií  a vrásek.

 

4. CHRAŇTE KŮŽI SILNÝMI ANTIOXIDANTY

Antioxidanty pomáhají chránit pokožku proti škodlivým účinkům volných radikálů, které rozkládají kolagen a přispívají ke vzniku krepové pokožky. Vysoký obsah antioxidantů najdete hlavně v tmavě zbarveném ovoci, bobulích a listové zelenině. Překvapivým zdrojem jsou také káva nebo houby.

 

home-berriesJako antioxidanty v péči o pleť doporučujeme produkty z kolekce Firm Skin. Potraviny bohaté na antioxidanty, jako jsou plody acai , borůvky, maliny a ostružiny, pomáhají  udržovat stárnoucí kůži plnou, pevnou a vyživenou.

 

5. POUŽÍVEJTE VÝŽIVNÝ NOČNÍ KRÉM

Krepová kůže je charakteristická svou pergamenovou strukturou způsobenou nedostatečnou hustotou a vlhkostí. Bohatý na olej Monoi, arganový olej a bambucké máslo, Omlazující noční krém s Monoi na obličej a dekolt, změkčuje suchou krepovou pokožku a dodává ji hladší a pružnější vzhled. Náš komplex anti-age kmenových buněk zvyšuje hustotu kůže a přináší jí mladistvý vzhled.

Affiliate program