Kontaktujte nás: +420 734 236 363 | info@eminence-organics.eu

Kolekce Gemstone - nová energie pro pleť

 Fall 2020 General Image-1-850-x-490

 

S novou kolekcí Gemstone přichází tři velmi netradiční produkty. Jsou plné luxusních a účinných ingrediencí. Navíc také obsahují přírodní drahé kameny, které povznášejí rituál péče o pleť na vyšší úroveň. Povzbuzují smysl a pomáhají čerpat novou energii, kterou všichni potřebujeme a která se promítá na zdraví a kráse pleti.

AKTIVNÍ UHLÍ

Dřevěné uhlí už nemáme spojeno jen s odpoledním grilováním, ale už několik let se stává používanou ingrediencí i v našem jídelníčku, pitném režimu a v péči o pleť.

Díky jedinečným detoxikačním a absorpčním vlastnostem je bohatě využíváno v přípravcích určených zejména na problematickou pleť. Dokáže na sebe vázat nečistoty a má silně detoxikační schopnosti.

Exfoliační čisticí gel s dřevěným uhlím těchto vlastností využívá společně s malachitem, kamenem uvolňujícím stres a podporující optimismus, blue matcha a mátou peprnou. Společně vyrovnávají tvorbu kožního mazu, minimalizují póry, osvěžují a jemně vyhlazují pleť.

 


Kurkuma má své čestné místo v ajurvédské medicíně.


 

KURKUMA

Pro milovníky indické kuchyně není toto jasně zlatavé koření žádná neznámá. K vaření je tato rostlina podobná zázvoru využívána už více než 6000 let. Uplatnění našla také jako přísada do parfemů a barviv na textil. Věděli jste ale, že má i blahodárný vliv na naši pleť? V ajurvédské medicíně si kurkuma také získala své čestné místo.

Většinu pozitivních účinků má na svědomí polyfenol kurkumin, který toto koření obsahuje. Má výrazné antioxidační, protizánětlivé a antimikrobiální účinky. Napomáhá tedy předcházet zanícení pleti, což je velmi žádoucí například v péči o pleť s akné. Pomáhá také redukovat výskyt vrásek, doslova maže tmavé kruhy pod očima a udržuje pleť vláčnou a pružnou.

Tuto kouzelnou ingredienci využívá Éminence Organics ve svém Prohřívacím peelingu s cirínem a zeolitem. Povzbudí smysly a dodá energii díky částečkám citrínu, kamene štěstí a světla. Zeolit, hloubkový exfoliant, kontaktem s vodou pleť krásně prohřeje, prokrví a vyhladí.

peeling

KAMÉLIOVÝ OLEJ

Tento luxusní olej pochází z Japonska, kde jej již dříve bohatě využívaly ke zkrášlování a péči o pokožku pověstné gejši. Je destilován ze semen kamélie, čajovníkovité rostliny. Semena jsou bohatá na mastné kyseliny antioxidanty. Zhruba 82 % mastných kysein tvoří Omega-9. Obsahují také Omega-3 a vitamíny A, B, C a D.

Patří mezi snadno vstřebatelné oleje, které pronikají hluboko do vrstev pokožky, kde pomáhají hydratovat a omlazovat pleť. Nezanechává na povrchu mastný film.

Fall 2020 General Image-2-850-x-490

 

Rozjasňující tuhý olej z kolekce Gemstone kombinuje účinky kamélie s marulovým olejem a olejem z konopného semínka. Díky nim získává pleť projasněný, mladistvý a sametově hebký vzhled. Částečky růžového turmalínu navíc povzbuzují mysl a podněcují pozitivní myšlenky.

Vyzkoušejte produkty pro domácí péči nebo je zažijete jako součást rituálu v některém z našich salonů a nechte se hýčkat.

 

 

Affiliate program