Kontaktujte nás: +420 734 236 363 | info@eminence-organics.eu

KRÁSA? ÚMĚLÉ NÁHRAŽKY ŠKODÍ

eminence-organics-cucumbers-get-rid-puffy-eyes

PŘÍRODA PROTI CHEMII

Pustíte si je k tělu a mnohdy ani nevíte, zda si tím jen nezaděláváte na pozdější problémy – ne, teď skutečně nemluvíme o mužích – řeč je o kosmetice. Krémy, odličovače nebo make-upy používáme denně i přesto, že často skrývají desítky toxických a potenciálně nebezpečných chemických látek. Bio kosmetika se proti těmto neviditelným nepřátelům snaží bojovat: přirozeností a úctou k použitým surovinám i lidskému zdraví.

Jedním z nejkvalitnějších příkladů této filozofie je kanadská značka s maďarskými kořeny Éminence Organics. Jejím výrobním tajemstvím je vysoká koncentrace vitaminů, ovocných kyselin a přírodních enzymů obsažených v dužninách, slupkách a jadérkách organicky pěstovaného ovoce a zeleniny. I proto je oblíbená mezi „zelenými“ hvězdami Hollywoodu – mezi nadšené fanoušky patří i herečka Courteney Cox nebo velký fanoušek ekologie a skvělý herec Leonardo di Caprio.

                                                                                                                 rybiz-cerveny-i301

SÍLA OKURKY NEBO RYBÍZU:                                            POSTAVTE SE SLUNCI           

Sluneční paprsky a voda v létě dokáží narušit rovnováhu i jinak bezproblémové pokožky. Nejvíce trpí samozřejmě jemná kůže kolem očí a obličej obecně. Málokterá z nás se totiž dobrovolně vzdá řasenek, líčidel a make-upů, jejichž voděodolné verze přitom pleť ještě více zatěžují.

 Cucumber_Eye_Gel

 

Očnímu okolí uleví například hydratační a zvláčňující okurkový gel bohatý na křemík, vitaminy A, B, E, K (ten redukuje kruhy pod očima), koenzym Q10 nebo zinek. Výtažky z medvědice lékařské navíc zmírňují pigmentaci, planý chmel dodává mladistvý vzhled, světlík zmírňuje zarudnutí a otoky a mohli bychom pokračovat dál.

V létě oceníte i antioxidační sílu rybízu. Pleti dodá dávku vitamínu C a viditelně zmírňuje známky stárnutí. Například sluneční rybízový krém s ochranným filtrem 30 pomáhá proti škodlivým účinkům slunečního záření, včetně UV paprsků typu B a Red Currant Protective Moisturizerumožňuje absorbci vitaminu D. Zvolit však můžete i projasňující masku s přírodním hydrochinonem nebo sáhnout po ovoci a zelenině, na které máte právě chuť: kdoule, borůvky, dýně nebo čajové růže obsahují paletu důležitých ingrediencí a minerálů – ne nadarmo Éminence razí heslo, že jen to, co můžeme sníst, je pro nás doopravdy bezpečné a přirozené.

 

 

 

 

 

 

Přírodní receptury bio kosmetiky nabízejí zcela bezpečnou péči o vaši pokožku a neodoláte ani při pohledu na jejich lákavé složení.

 

GARANCE PŘIROZENÉ KVALITY

Padesátiletá tradice firmy, která byla „bio“ dávno před tím, než to začalo být v módě, sází na biodynamiku spojující období růstu i sklízení rostlin s cykly slunce, měsíce a planet a důsledně se vyhýbá umělým hnojivům. Ovoce, zelenina, květiny i byliny jsou zpracovávány ručně a maximálně šetrně. Jen tak si mohou uchovat své zkrášlující a léčebné účinky, vysoký obsah nutrientů, vitamínů a aktivních látek. V produktech Éminence nenajdete samozřejmě ani žádná umělá barviva a vůně. Klinické testy dokázaly, že celá kolekce je také přirozeně hypoalergenní.

Kosmetiku Éminence Organics najdete na www.eminence.cz a v partnerských salonech kladoucích důraz na tradiční krásu, spojení těla, mysli a ducha. 

Reprezentantka značky Bc. Barbora Marckx získala licenci v oblasti kosmetologie, aromaterapie, holistické medicíny, ayurvedských a la stone terapií, jógy a své zkušenosti shromáždila i během cest a studijních pobytů v zahraničí.

Éminence nabízí více než sto specialiovaných bio masek, ovocných čistících mlék, krémů, bylinných sér a péči o tělo pro všechny typy pokožky, včetně té nejcitlivější.

 

 

 

 

Affiliate program