Kontaktujte nás: +420 734 236 363 | info@eminence-organics.eu

PRVNÍ POMOC PO PRÁZDNINÁCH - PODZIMNÍ DETOX

agingcarousel_0

 

Nejoblíbenější části roku jsou zároveň největší nepřátelé vaší pleti. Jak se vzpamatovat z horkého léta a připravit se na mrazivou zimu?

Slunce, pot, chlór z bazénu i slaná mořská voda, agresivní klimatizace či voděodolné řasenky… Jak bojovat proti škodám, které napáchalo léto? A jak poskytnout své pleti maximum péče před nadcházejícími mrazivými měsíci? Své osobní tipy na kosmetický restart nám prozradila Barbora Marckx.

JAK NA NEŽÁDOUCÍ PIHY?

Léto skončilo a vy byste daly rády sbohem i pigmentovýmBrightSkin Masque 2271 HR skvrnám a pihám, které vám prudké slunce „vymalovalo“ na kůži? Není nutné absolvovat drastický chemický peeling nebo laserové zákroky. Můžete tato místa zesvětlit přirozeně s pomocí přírodních extraktů. Například s rozjasňující maskou s medvědicí lékařskou, netřeskem a lékořicí od Eminence Organics. Díky dalším účinným složkám působí maska také preventivně proti zvýšené tvorbě pigmentace a známkám stárnutí pleti jako jsou drobné vrásky. Aplikuje se jednou až dvakrát týdně a nechává působit dvacet minut či déle. Osobám se sklony k hyperpigmentaci by v kosmetické taštičce neměla chybět ani v zimě při lyžování. Zejména ve vyšších nadmořských výškách se kůže opaluje velice rychle, protože řidším vzduchem proniká více škodlivého slunečního záření.

 

TIP BARBORY MARCKX:

Před aplikací jakékoli hydratační či výživné zklidňující masky použiju stimulující peeling nebo HOT masku od Eminence Organics. Pleť se prokrví, vyčistí a účinné látky se lépe vstřebávají. Po celý rok také na obličej používám minerální pudry Éminence s ochranou proti UVA a UVB záření s faktorem 30. Minerály redukují kožní maz, vyživují pleť a zároveň ji tónují. Vitamíny a ovocné výtažky dodávají hojivé a protizánětlivé účinky. Pudry splývají s pletí, takže nevytvářejí efekt masky a existují dokonce v bezbarvé variantě pro muže a děti.

 

Rosehip Triple C+E Firming Oil_web 1HYDRATACE NUTNÁ!

I když jste se v létě vyhýbali sluníčku a poctivě se mazali, pleť vysušují a ničí také teplotní výkyvy při přecházení z horka do klimatizovaných prostor, o vlivu samotné klimatizace ani nemluvě. Před zimou, která napáchá ještě větší škody, je nutné kůži poskytnout důkladnou rekonstrukci. Odstranit odumřelé buňky a zvláště pak hydratovat, celkově zklidnit a vyléčit drobné problémy. Zařaďte peelingy, krémy s hutnější strukturou, přidejte masky a hojivé oleje. Ultra hydratační účinky má například šípkový C+E olej. Zkusit můžete Rozjasňující krém s výtažkem z arctic berry a s peptidy se zklidňující silou pro všechny typy pleti. V něm obsažený jojobový olej je v bio a organické kvalitě a doplňuje jej komplexní péče přírodních peptidů ze semen ibišku, žluté švestky a kmenových buněk gardénie. Dalším mocným zdrojem antioxidantů jsou zde výtažky z arktických rostlin a plodů plus olej z brusinkových semen.

 

 

TIP BARBORY MARCKX:

I když na podzim kůže snese více peelingu, snažím PET409b8d_ovazelse nezatěžovat ji příliš často, maximálně dvakrát za měsíc. Každý den však aplikuji na vysušenou a zarudlou pleť koncentrované sérum, které ji dokonale hydratuje, léčí a osvěží. Proti drobným vráskám a stárnutí pleti mi pomáhá Zpevňující sérum s výtažky z acai . Vypíná pokožku, zjemňuje pleť a přirozeně vyplňuje kontury obličeje. A hlavně se po letních experimentech s exotickými potravinami vracím „domů“ – na podzim jsou farmářské trhy plné tuzemských druhů zeleniny a ovoce, navíc lokálně vypěstovaných. Na nich stavím svůj jídelníček. Náš organismus je na ně totiž po staletí zvyklý, pěstují se ve stejném klimatickém pásmu a přirozeně dozrály. Někteří odborníci navíc poukazují na to, že exotické druhy ovoce není naše tělo schopné plně zpracovat a využít.

 

     
 

O BARBOŘE MARCKX

Vystudovala angličtinu, pobývala ve Španělsku, Portugalsku a nakonec se na šest let odstěhovala do kalifornského San Diega, kde se zabývala jógou a přírodní medicínou. Přes ně se dostala k biokosmetice hollywoodských hvězd: značce s maďarskými kořeny Éminence Organics. Na ní Báru baví její špičková kvalita, nekompromisně přírodní složení a ohleduplný přístup k životnímu prostředí (více na www.eminence.cz).

 
     

 

 

 

Affiliate program