Kontaktujte nás: +420 734 236 363 | info@eminence-organics.eu

JAK OŽIVIT PLEŤ PO ZIMĚ?

 

Mangosteen

 

V zimním období jsme trávili mnoho času jen uvnitř, což se se může podepisovat na naší pokožce. Začíná být suchá, mdlá a bez života. S postupným příchodem jara všichni toužíme po probuzení a navrácení její přirozené zářivosti.

Kolekce Mangosteen je k tomu jako stvořená. Je bohatá na antioxidanty a pomáhá nám pleť obnovovat.

CO JE MANGOSTAN?

Mangostan je tropické ovoce s mírně sladkokyselou chutí. Pochází z Asie, ale najdeme ho v tropických zemích po celém světě. V zemích, odkud pochází, se tradičně používá k léčbě kožních onemocnění. Mangostan potřebuje k růstu dostatek vlhkosti a teploty nad 17°C. To znamená, že je potřeba ho k nám dovážet. Plody obsahují velké množství prospěšných látek a antioxidantů, např. železo, vápník, vitamín C a vitamín B1.

Mailchimp banner (6)

 

JAKÉ JSOU ÚČINKY ŘADY MANGOSTEEN?

  • vyživuje pokožku
  • hydratuje
  • minimalizuje póry
  • podporuje přirozený jas pokožky
  • působí antibakteriálně
  • je vhodná pro všechny typy pleti, včetně zralé

Mangostan obnovující čisticí gel

Jemný gel s kyselinou mléčnou odstraňuje odumřelé kožní buňky a podporuje tvorbu nových a zdravých. Spolu s ovocem mangostan obnovují pleť a zanechávají ji zářivou.

 Mangosteen Daily Resufracing Cleanser

Mangostan revitalizační tonikum

Unikněte do ráje s každou dávkou této povzbuzující mlhy na tvář. Voňavá kombinace mangostanu plného antioxidantů a povzbuzujícího červeného jetele působí v dokonalé harmonii a revitalizuje pleť.

Eminence-Organics-Mangosteen-Revitalizing-Mist – kopie

Mangostan obnovující koncentrát

Podpořte obnovu pleti, minimalizujte póry a odhalte přirozený jas. Lehké krémové sérum poskytuje extra výživu a chrání pleť před vysycháním. Kyselina mléčná zabraňuje hromadění odumřelých kožních buněk. Pleť tak nikdy nebude vypadat mdle a zašedle.

 Mangosteen Daily Resufracing Concentrate

Mangostan gelový krém

Lehká gelová konzistence hydratuje pleť, minimalizuje póry, rychle se vstřebává a zanechává pleť hladkou a jemně matnou bez nežádoucího lesku.

Mangostan gelový krém 60 ml 

Krém na ruce Mangostan

Dopřejte svým rukám luxus. Krásné, udržované a hydratované ruce vždy dokážou zapůsobit a působí mladistvě. Hedvábná konzistence obnovuje pokožku a poskytuje dlouhodobou hydrataci.

Eminence-Organics-Mangosteen-Replenishing-Hand-Cream – kopie

Tělové mléko Mangostan

Odhalte rozjasněnou a zářivou pokožku těla. Tělové mléko s kyselinou mléčnou se snadno vstřebává, nezanechává mastný film a zanechává pokožku sametově hladkou a provoněnou lehce exotickou vůní mangostanu.

 Eminence-Organics-Mangosteen-Body-Lotion – kopie

Celá kolekce je vhodná pro všechny typy pleti. Skvěle se hodí i pro pleť zralou se sklonem k tvorbě vrásek.

Vyzkoušeli jste produkty z kolekce Mangosteen? Podělte se s námi o zkušenosti na našem Facebooku.

 

Affiliate program