Kontaktujte nás: Telefon: +420 734 236 363 | Email: info@eminence-organics.eu

PÉČE O PLEŤ V ZIMĚ

eminence-organics-winter-skin-care-tips

Zatímco zamrzlá zimní krajina  nás vybízí k zachumlání se do pohodlného pelíšku, má také zázračnou moc potrápit naši pokožku. Teplotní výkyvy a vítr zhoršují vlhkost pokožky a zanechávají ji suchou a povadlou. Předsevzetí na tento rok může znít: bojovat proti chladu s výběrem ručně sbíraných produktů Éminence Organics, pro zklidnění a nápravu té nejsušší pokožky.

 

BIODYNAMICKÝ OBNOVUJÍCÍ OLEJ5110-HerbalRecoveryOil LR

Hydratujte a regenerujte suchou pokožku drahocennými bylinkami a výživnými oleji Éminence Organics. Biodynamický luxusní obličejový olej obsahuje šalvějový olej, olivový olej, výtažek z šalvějových lístků a ylang ylang, který zklidňuje a obnovuje suchou pleť. Cameron Diaz je jedním z jeho mnoha fanoušků a říká: “Kapka oleje na tváře po sprše udělá zázraky.” S přezdívkou “tekuté zlato” je tento drahocenný olej klíčem k udržování měkké a pružné pokožky během chladných zimních měsíců.

 

 

Rosehip & Lemongrass Repair BalmOCHRANNÝ PLEŤOVÝ BALZÁM       S ŠÍPKEM A CITRONOVOU TRÁVOU

Pokud vás trápí přesušená a citlivá pokožka, dopřejte ji dostatečnou dávku vlhkosti. V tomto je neporazitelný Ochranný pleťový balzám s šípkem a citronovou trávou. Působí jako revoluční super balzám, který využívá sílu přírodního komplexu získaného z šípku a rozmarýnu, který doplňuje vlhkost v pokožce a chrání ji před účinky nepříznivého vlivu okolního prostředí. Používejte ho na ošetření suchých partií, jako jsou kolena a lokty, nebo jako ultra-bohatý krém na obličej, který napravuje a zklidňuje suchou, větrem a zimou ošlehanou pleť. 

                                    

 

 

Affiliate program