Kontaktujte nás: +420 734 236 363 | info@eminence-organics.eu

MARINE FLOWER PEPTIDE KOLEKCE

Marine Flower – kopie

Není třeba řasy dlouze představovat, všichni je dobře známe z vodních nádrží, rybníku a akvarijních stěn a také z japonské kuchyně a sushi talířů. 

Víte ale, že díky svému vysokému obsahu živin,  ultra-hydratačním a antioxidačním vlastnostem jsou řasy považovány za „superstar“ složky v průmyslových odvětvích a také v péči o zdraví a pokožku?

 

Vysoce účinné vlastnosti těchto vodních rostlin jsou důvodem, proč Éminence Organics vytvořila novou kolekci Marine Flower Peptide. Jejich pověst  “mořská superpotravina ” se představí v produktech  Peptidové sérum Marine Flower a Peptidový krém na oči Marine Flower.

 

CO JSOU ALGAE ŘASY?eminence-organics-algae-wrinkles

Co vlastně jsou tyto organismy, které nazýváme řasy? Pro objasnění  vyzvala Ěminence Organics vlastního experta Katy Muenterovou, která je bioložka a vedoucí výzkumu a vývoje produktů Éminence Organic Skin Care. Katy vysvětluje, že řasy jsou “typ fotosyntetického organismu, který se může vyskytovat v rozmezí od jedné buňky až po 50 metrů dlouhou rostlinu. Vyrůstají v každém prostředí, od horkých pramenů po led a sníh, s mnoha jedinečnými adaptacemi, které jim pomáhají chránit se před poškozením vlivem životního prostředí.“

 

 

Marine Flower Peptide Eye CreamÚČINKY

Mimořádné vlastnosti řas, které se vyvinuly za různorodých životních podmínek, přinášejí fenomenální výhody pro pokožku. Stejně jako suchozemské superpotraviny, modrozelené a červené řasy mají pestré barvy a obsahují antioxidační pigmenty, které přirozeně chrání kůži. Tyto sloučeniny posilují obranyschopnost pokožky před různými stresory životního prostředí. Kromě toho, že mají vysoce antioxidační účinky, také obsahují vysokou koncentraci živin a aminokyselin. Intenzivní dávka výživných a bílkovinných stavebních bloků obnovuje pokožku a poskytuje vynikající hydrataci.

 

 

 

 

 

 

Řasy z kolekce Éminence Organics Marine Flower Peptide Marine Flower Peptide Serumjsou plné minerálů, aminokyselin a antioxidantů, které posilují pevnost pokožky a poskytují dlouhotrvající hydrataci. Jsou z udržitelných zdrojů  a celosvětových zásob. Formule Smart Collagen + Complex zajišťuje hladší, plnější a mladistvější vzhled pokožky. Peptidové sérum Marine Flower omlazuje pokožku a vyhlazuje vrásky, zatímco Peptidový krém na oči Marine Flower minimalizuje otok a poskytuje hlubokou hydrataci. Společně produkty z kolekce Marine Flower Peptide odhalují zářivější, mladistvě vyhlížející pleť s minimem linek a vrásek. Ponořte se do péče o pokožku inspirovanou vodním světem.

 

 

 

Affiliate program